Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 apr 2017 - Anul XXII, nr. 83 (6499)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cursuri de „Manager proiect” şi „Competenţe antreprenoriale”, la USV

Miercuri, 12 Aprilie 2017 (12:50:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Facultatea de Știinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), prin Laboratorul de Incubare a Afacerilor – INCUBAF, anunţă deschiderea unor cursuri de formare profesională începând cu luna aprilie 2017. Cursurile de formare profesională sunt: „Manager proiect” şi „Competenţe antreprenoriale”. „Manager proiect” este un curs de specializare care acoperă tematica necesară pentru ocuparea unui post de manager de proiect, indiferent de tipul de proiect sau locul de muncă de bază al persoanei nominalizate să îndeplinească această funcţie. „Competenţe antreprenoriale” este un curs de iniţiere care sprijină ideile de dezvoltare a micilor afaceri în Bucovina, prin dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale pentru cei interesaţi să iniţieze sau să dezvolte o afacere.Cursurile sunt autorizate de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC) şi cursanţii vor obţine, în urma unui examen, un certificat de absolvire cu avizul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi al Ministerului Educaţiei Naţionale, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite.Certificatele obţinute sunt valabile în toate ţările Uniunii Europene.Programul de formare se va desfăşura în perioada aprilie - mai 2017 şi va consta în una sau două întâlniri săptămânale la sediul INCUBAF (interval orar 17.00 – 20.00).Înscrierile la cursuri se realizează prin transmiterea formularului de înscriere şi a documentelor necesare, prin email sau fax, la următoarele date de contact: formareprofesionala@gmail.com, tel/fax 0230-520263. Informaţii detaliate la http://www.incubaf.usv.ro/.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursuri de „Manager proiect” şi „Competenţe antreprenoriale”, la USV.
 Vizualizări articol: 2141 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cursuri de „Manager proiect” şi „Competenţe antreprenoriale”, la USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei