Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 mar 2017 - Anul XXII, nr. 69 (6485)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Târgul de vise al iepuraşului”, la Câmpulung Moldovenesc

Luni, 27 Martie 2017 (16:26:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia „Freamăt de speranţă”, în parteneriat cu Primăria Câmpulung Moldovenesc, organizează vineri, 14 aprilie, de la ora 14:00, la Aquarius Center din Câmpulung Moldovenesc, „Târgul de vise al iepuraşului”, ediţia a IV-a, o campanie de susţinere şi ajutorare a copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi din Câmpulung Moldovenesc înscrişi în Asociaţia „Freamăt de speranţă”. Acţiunea, ajunsă la a IV-a ediţie, a fost iniţiată de Sebastian Crăciun, în vârstă de 14 ani, care suferă de tetrapareză spastică, elev în clasa a VII-a la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă”, căruia i se mai spune şi „Micul poet”.

În urmă cu patru ani, Sebi s-a gândit că atât Moş Crăciun, cât şi Iepuraşul de Paşte ar trebui să poposească şi la copiii speciali, la copiii cu dizabilităţi. Sebi, sprijinit îndeaproape de mama lui, Anca Crăciun, şi de o mână de prieteni, a înfiinţat un ONG care asigură de peste un an de zile tratamentul recuperator pentru 30 de copii şi tineri cu dizabilităţi, oferindu-le acestora, gratuit, şedinţele de kinetoterapie, masaj, logopedie, psihologie şi terapie ocupaţională. Asociaţia este pentru mulţi dintre copii o a doua casă. Pe lângă terapiile atât de necesare şi costisitoare, ei au găsit un sprijin în voluntarii şi sponsorii care vin în permanenţă să-i cunoască la asociaţie, să-i ajute şi să-i încurajeze.

Donaţii se pot face şi în contul Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”, cu specificaţia ,,pentru Târgul de vise”. Contul este deschis la BTRL, RO 92 BTRLRONCRT0308584101. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Târgul de vise al iepuraşului”, la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Târgul de vise al iepuraşului”, la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei