Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 mar 2017 - Anul XXII, nr. 68 (6484)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rugby

CSM Suceava a început returul cu o victorie importantă în fața Bârladului

Sâmbătă, 25 Martie 2017 (16:01:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Astăzi, echipa de rugby seniori a Clubului Sportiv Municiapal Suceava a debutat în competițiile oficiale din 2017, în prima etapă din returul Diviziei Naționale, cu o victorie pe teren propriu, în disputa cu RC Bârlad, scor 20 – 14. Sucevenii au deschis scorul cu un eseu a lui Octavian Scolobiuc, iar mai apoi și-au mărit diferența cu o nouă încercare reușită de Alin Elisei. Până la pauză, oaspeții au redus din diferență cu ajutorul unui eseu și o transformare fructificată, scor 10 – 7, sucevenii ratând ambele transformări. În partea a doua, elevii antrenorului Constantin Vlad au continuat presingul, demonstrând că sunt mult mai pregătiți decât în meciul tur, când au pierdut la Bârlad cu 17 – 40. Noul căpitan al echipei, Ștefan Ștefăroi a reușit cel de-al treilea eseu pentru CSM Suceava, dar din păcate gazdele au ratat din nou transformarea. La scorul de 15 – 7, gazdele au avut o mare șansă de a culca pentru a patra oară balonul în terenul de țintă advers, dar din păcate n-au reușit, iar oaspeții au mărit ritmul și s-au apropiat la un singur punct, cu un eseu și o transformare, 15 – 14. La acest scor, CSM-ul a ratat o lovitură de pedeapsă din poziție ideală, dar mai apoi, în ultimele minute au reușit eseul patru, prin Andrei Manole, scor final 20 – 14. Diferența putea să fie mai mare și asta deoarece gazdele au ratat nu mai puțin de patru transformări și trei lovituri de pedeapsă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CSM Suceava a început returul cu o victorie importantă în fața Bârladului.
 Vizualizări articol: 2523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
CSM Suceava a început returul cu o victorie importantă în fața Bârladului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei