Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mar 2017 - Anul XXII, nr. 63 (6479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul PNL Ioan Balan dezvăluie planul coaliţiei PSD-ALDE

Luni, 20 Martie 2017 (11:31:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, acuză coaliţia PSD-ALDE că acaparează pe zi ce trece instituţii extrem de importante ale statului român, deşi, pentru buna lor funcţionare, acestea ar trebui să fie apolitice sau măcar într-un echilibru de reprezentare.

„Nu pot să nu observ faptul că, profitând de fumul gros al unor campanii mediatice artificiale, coaliţia PSD-ALDE îşi vede liniştită de lucru şi acaparează instituţie cu instituţie, în care-şi implantează membri de bază, după criteriul obedienţei, nu al profesionalismului. Nu am să mă refer la schimbarea pe bandă rulantă a prefecţilor şi subprefecţilor, făcută fără nici măcar un argument legat de competenţă sau profesionalism, atâta vreme cât PSD a procedat într-o asemenea manieră ori de câte ori a venit la putere, după principiul tăvălugului care mătură în faţa lui totul. Nu mă refer nici la marea împărţeală pe funcţiile din deconcentrate, căci, la acest capitol, domnul Dragnea este foarte priceput şi ştie să plaseze cu precizie toate resursele umane din PSD, indiferent dacă au dat sau nu în viaţa lor testul competenţei. Când vorbesc despre acapararea unor instituţii fundamentale, mă gândesc, cu mare îngrijorare la instituţiile centrale, unele dintre ele aflate sub control parlamentar, iar altele autonome”, a spus Balan.

El s-a referit în primul rând la Avocatul Poporului. „Am constatat fără echivoc faptul că acesta este doar avocatul intereselor PSD”, a spus parlamentarul liberal. O altă instituţie la care a făcut referire Ioan Balan este Autoritatea de Supraveghere Financiară. “ASF, despre care eu am mai spus că nu este altceva decât autoritatea de supraveghere a intereselor financiare ale PSD, este populată doar de apropiaţi şi prieteni ai liderilor PSD. Acesta este şi motivul pentru care PSD suferă de amnezie şi nu mai vrea revocarea conducerii acestei instituţii. Oare ce s-a schimbat din octombrie trecut şi până astăzi? Or fi redepus jurământul de credinţă faţă de PSD?”, se întreabă deputatul sucevean.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PNL Ioan Balan dezvăluie planul coaliţiei PSD-ALDE.
 Vizualizări articol: 2474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Deputatul PNL Ioan Balan dezvăluie planul coaliţiei PSD-ALDE5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cir de cereale (dulce sau sărat) Dacă ne dorim un preparat rustic rapid, gustos, care să ne încălzească și să ne dea energie într-o seară de iarnă, această rețetă veche, care se servea mai ales copiilor la cină, este o alegere bună. Ne va aminti cumva de copilăria de la... Citeşte