Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 mar 2017 - Anul XXII, nr. 53 (6469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A fost desemnat titlul de „Doctorandul anului” de la Universitatea „Ştefan cel Mare”

Miercuri, 8 Martie 2017 (17:00:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei mai merituoşi doctoranzi ai Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) au fost evidenţiaţi marţi, 7 martie, cu prilejul Zilelor USV, aceştia fiind premiaţi pentru activitatea de cercetare pe care o desfăşoară.

La Şcoala Doctorală de Ştiinţe Aplicate şi Ştiinţe Inginereşti a USV, titlul de „Doctorandul anului” a fost oferit Mihaelei Poienar (a cărei lucrarea este coordonată de universitarii Dan Milici şi regretatul Dorel Cernomazu). În cursa pentru acest premiu, tânăra a obţinut un scor cumulativ de 338 de puncte, fiind recompensată şi pentru diversitatea rezultatelor de cercetare. Este prim autor sau coautor la opt articole indexate ISI, a depus patru cereri de brevetare la OSIM, aceasta susţinând public teza de doctorat în noiembrie 2016.

De partea cealaltă, la Şcoala Doctorală de Ştiinţe Socio-Umane a Universităţii, titlul de „Doctorand al anului” a fost adjudecat de Oana Elena Grozavu Lenţa (a cărei lucrare este coordonată de Sorin Maxim), aceasta având un scor cumulativ de 415 puncte. Este prim autor sau coautor la 5 articole indexate ISI, are şapte studii publicate în volume de specialitate, figurează cu nouă prezentări la conferinţe şi a fost moderator în cadrul unei secţiuni la una dintre conferinţe.

Potrivit prof. univ. dr. Rodica Mărioara Naghi, directorul Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat din cadrul USV, competiţia „<Doctorandul anului> se află la cea de-a IV-a ediţie”, aceasta urmărind recompensarea simbolică a rezultatelor obţinute de doctoranzi.

Aceasta a mai arătat că la ediţia din acest an juriul a acordat şi un premiu special Florinei Dranca (îndrumător Mircea Oroian), pentru publicarea unui articol în calitate de prim autor într-o revistă ce se clasează pe primul loc pe plan mondial în domeniul său de cercetare.

Cât priveşte finaliştii competiţiei, aceştia au fost în număr de cinci pentru fiecare şcoală doctorală. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fost desemnat titlul de „Doctorandul anului” de la Universitatea „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 3624 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A fost desemnat titlul de „Doctorandul anului” de la Universitatea „Ştefan cel Mare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei