Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 feb 2017 - Anul XXII, nr. 45 (6461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trupa „The Vibes” a obţinut Trofeul „Music Star”

Luni, 27 Februarie 2017 (12:23:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trupa „The Vibes”, formată din Magda Odobescu, Roxana Asaveti şi Amalia Daria Alexa, a obţinut sâmbătă, 25 februarie, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Trofeul „Music Star”, cea mai mare distincţie a Concursului de interpretare muzicală „Music Star”, ediţia a VII-a. Iniţiatorul şi coordonatorul acţiunii este profesorul de educaţie muzicală Cristian Doboş. El ne-a spus că „Music Star este un concurs de interpretare muzicală destinat elevilor de la Colegiul Naţional <Petru Rareş> din Suceava, colaboratorilor acestora şi, de anul acesta, studenţilor de la Universitatea <Ştefan cel Mare> din Suceava”.

Juriul a decis: Premiul de popularitate -  Ada Alice Lămăşanu; Premiul pentru cel mai bun instrumentist - Cosmin Timinger; Premiul special al juriului - Sabin Doboş; Premiul III la secţiunea a II-a: George Antonie Martiniuc; Premiul II la secţiunea a II-a: Elena Ailenei; Premiul I la secţiunea a II-a: Iuliana Aaniţei; Premiul III la secţiunea a III-a: Teodora Vlădianu; Premiul II la secţiunea a III-a: Ioana Gabor şi Oana Hapenciuc; Premiul I la secţiunea a III-a: Trupa „The Vibes”, formată din Magda Odobescu, Roxana Asaveti şi Amalia Daria Alexa; Premiul III la secţiunea a IV-a: Monica Nosec; Premiul II la secţiunea a IV-a: Alina Osipov; Premiul I la secţiunea a IV-a: Alexandra Todosi. Premiile în valoare totală de 3.000 de lei au fost oferite de sponsorul concursului, magazinul „Expert Music”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trupa „The Vibes” a obţinut Trofeul „Music Star”.
 Vizualizări articol: 1882 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trupa „The Vibes” a obţinut Trofeul „Music Star”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei