Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 feb 2017 - Anul XXII, nr. 41 (6457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Centrele de evaluare psihosomatică a preşcolarilor din judeţul Suceava

Miercuri, 22 Februarie 2017 (16:36:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Suceava a stabilit opt centre de evaluare a dezvoltării psihosomatice a preşcolarilor, pentru înscrierea în învăţământul primar, pentru anul şcolar 2017-2018.

Evaluarea psihosomatică şi avizul din partea psihologului sunt obligatorii pentru preşcolarii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2017 inclusiv, care pot fi înscrişi în învăţământul primar.

Pentru a şti dacă viitorul elev ar parcurge cu succes clasa pregătitoare, părinţii pot solicita evaluarea dezvoltării psihosomatice a copilului lor, efectuată de psihologii CJRAE Suceava.

Perioada prevăzută în metodologie, pentru realizarea evaluării dezvoltării psihosomatice a copilului, este 23 februarie –14 martie 2017, în intervalul 10.00-18.00.

La nivelul municipiului Suceava vor fi organizate două centre de evaluare, unul la sediul CJRAE Suceava, de pe str. Calea Unirii 7-9, şi celălalt la Liceul cu Program Sportiv Suceava.

În Rădăuţi, centrul de evaluare va funcţiona la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”, iar la Fălticeni, la Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea”. 

La Gura Humorului, evaluările se vor realiza la Colegiul „Alexandru cel Bun”, în municipiul Câmpulung Moldovenesc, centrul de evaluare va fi organizat la Colegiul Silvic „Bucovina”, iar pentru zona Vatra Dornei, evaluarea va fi asigurată la Liceul Teoretic „Ion Luca”. Un alt centru de evaluare va fi organizat la Liceul Tehnic “Ion Nistor” Vicovu de Sus.

CJRAE Suceava transmite că „evaluarea psihosomatică a preşcolarilor se va realiza în prezenţa părintelui sau a tutorelui legal care îl însoţeşte. Cererile prin care părinţii solicită evaluarea vor fi furnizate de psihologii examinatori şi vor fi completate în ziua evaluării. Rezultatul evaluării dezvoltării psihosomatice va fi comunicat în scris în ziua evaluării”.

Documentele necesare cu care se prezintă părinţii însoţiţi de copil la evaluare sunt: copie certificat de naştere şi adeverinţă de la medicul de familie cu specificaţia “clinic sănătos” sau “apt pentru şcoală”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrele de evaluare psihosomatică a preşcolarilor din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 1754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Centrele de evaluare psihosomatică a preşcolarilor din judeţul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei