Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 feb 2017 - Anul XXII, nr. 39 (6455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie online de prevenire a traficului de persoane

Luni, 20 Februarie 2017 (15:31:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP), în parteneriat cu Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România (AIDRom),a lansat recent campania online de prevenire a traficului de persoane. Mesajul campaniei „Alegi să preţuieşti sau să striveşti” constă într-un îndemn de a nu cumpăra servicii sexuale: „Nu plăti pentru sex! Cererea de servicii sexuale creşte numărul victimelor traficului de persoane!”. În cadrul campaniei va fi lansat şi un concurs pentru cei mai activi utilizatori.

Conform inițiatorilor campaniei, aceasta urmăreşte reducerea traficului de persoane în vederea exploatării sexuale, prin informarea şi sensibilizarea opiniei publice cu privire la cauzele şi efectele acestui fenomen infracţional. Pentru a intra în concurs, utilizatorii online trebuie să aprecieze pagina de Facebook a ANITP şi să ceară prietenia contului de Facebook „Anitp Mai”, să aprecieze cât mai multe postări ale campaniei, să distribuie cât mai multe postări ale campaniei și să adauge comentarii pertinente legate de subiectul campaniei, sub formă de text, foto sau film. Autorii celor mai creative mesaje vor primi diplome onorifice.
Organizatorii campaniei au precizat că o creştere a cererii de servicii sexuale, de forţă de muncă ieftină, dorinţa de a obţine profit cu investiţii minime reprezintă tot atâţia factori care influenţează în mod direct intensificarea activităţii reţelelor de trafic de persoane. Actualitatea economică şi socială pe parcursul ultimilor ani şi criza economică ce a afectat statele europene au determinat creşterea vulnerabilităţii la trafic a anumitor grupuri sociale. Coordonatorul Centrului Regional Suceava al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, subcomisar de poliție Liliana Orza, a declarat: „încurajăm participarea societăţii civile la această campanie, întrucât prin distribuirea acestor advertoriale în mediul online, mesajul campaniei va ajunge la o categorie de persoane la care nu putem ajunge din diferite motive obiective. Toţi trebuie să facem front comun împotriva acestui flagel şi orice contribuţie, cât de mică, cum ar fi distribuirea acestor mesaje, are o importanţă foarte mare”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie online de prevenire a traficului de persoane.
 Vizualizări articol: 1663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campanie online de prevenire a traficului de persoane0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei