Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2017 - Anul XXII, nr. 33 (6449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

„Serbările Zăpezii” de la Vatra Dornei, în weekendul care a trecut

Luni, 13 Februarie 2017 (15:25:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
În cel de-al patrulea weekend din programul „Serbările Zăpezii”, eveniment organizat de Primăria Vatra Dornei, turiştii şi iubitorii sporturilor de iarnă, dar şi localnicii au avut parte de spectacole, concursuri, foc de artificii, activităţi care au creat o atmosferă foarte frumoasă atât în Parcul Municipal, în imediata apropiere a Izvorului Sentinela şi a Cazinoului, cât şi la baza pârtiei. Luna plină din nopţile geroase (10, 11, 12 februarie), dar şi cerul senin şi soarele care parcă te „mângâia” cu razele sale calde pe parcursul zilei au contribuit din plin la starea de bine pe care au simţit-o toţi cei aflaţi la Vatra Dornei în weekendul trecut. Pârtiile au fost pline, mulţi copii şi tineri, dar şi adulţi s-au dat cu schiurile, cu placa, cu săniuţa, iar alţii au ales patinoarele din municipiu. Cu o amintire foarte frumoasă au rămas şi cei care au ale telescaunul, în primul rând pentru peisajul pe care ţi-l oferă traseul de circa 50 de minute dus-întors, printre brazi încărcaţi cu zăpadă, dar şi panorama de la înălţime.Vineri seară, după ora 19:00, în Parcul Central, pe lângă petrecerea cu DJ, vedeta serii a fost trupa ROA (Rise Of Artificial). Distracţia s-a repetat şi sâmbătă, după lăsarea serii. Oaspeţii, vedete ale serii, au fost Electric Brother, care a îndemnat publicul să „trăiască o oră de muzică”, şi Skizzo Skillz, cu o combinaţie de muzică rap, reggae, ragga, dancehall. Organizatorii au pregătit pentru sâmbătă seară şi un concurs de tăiat lemne cu fierăstrăul sau joagărul, la care s-au înscris mai mulţi tineri din zona Dornei. Seara de sâmbătă s-a încheiat cu un foc de artificii mult aşteptat de cei prezenţi în Parcul Central, oameni care nu-şi puteau desprinde ochii de pe cer, pentru a nu pierde nimic din feeria de luminiţe colorate. Explozie de lumină, culoare, muzică. Turiştii care vor alege să meargă la Vatra Dornei, la „Serbările Zăpezii”, în weekendul următor, al cincilea din programul manifestărilor, în zilele de 17, 18 şi 19 februarie, vor avea parte de alte zeci de ore de distracţie. Vineri, 17 februarie, îi aşteaptă, după ora 19:00, tot în Parcul Central din Vatra Dornei, Party DJ şi Moonlight Breakfast, iar sâmbătă seară: Party DJ şi Golan. Programul complet se găseşte pe www.dornawinterfest.ro.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Serbările Zăpezii” de la Vatra Dornei, în weekendul care a trecut.
 Vizualizări articol: 1709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Serbările Zăpezii” de la Vatra Dornei, în weekendul care a trecut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei