Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 ian 2017 - Anul XXII, nr. 22 (6438)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bursă de peste 1.000 de euro pentru elevii de liceu, acordată de Shopping City Suceava

Marţi, 31 Ianuarie 2017 (12:18:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Campania umanitară ”Dăruieşte pentru Bursa Prieteniei! Ajută un copil să îşi continue studiile!”, organizată de Shopping City Suceava, în colaborare cu Salvaţi Copiii - Filiala Suceava, cu scopul de a aduna fonduri pentru copiii de liceu din mediul rural, care se află în risc de abandon şcolar din cauza situaţiei socio-familiale, a luat sfârşit. Ca susţinător privat al acestui proiect, Shopping City donează o bursă anuală în valoare totală de 4.800 lei, cu scopul de a susţine copiii din cadrul proiectului să continue studiile în anul 2017. Bursa se acordă în vouchere de cumpărături ce vor putea fi folosite lunar, atât în magazinele din incinta galeriei, cât şi în hypermarket. Lunar, elevul selectat va beneficia de vouchere de cumpărături în valoare de 400 lei, pentru a-şi achiziţiona alimente, haine sau rechizite, din magazinele centrului comercial Shopping City. Pe durata campaniei, în incinta Shopping City s-a amplasat şi o urnă pentru strângere de fonduri, unde clienţii centrului comercial, încurajaţi de voluntarii organizaţiei, au putut să facă donaţii directe, adunând suma de 1.135 lei. Fondurile adunate pe bază de donaţie vor fi utilizate tot pentru acordarea de burse de studiu pentru anul 2017, altor elevi incluşi în program. Donaţia totală pentru proiectul ”Bursa Prieteniei” pentru anul 2017, în cadrul campaniei organizate de Shopping City, ajunge la aproximativ 6.000 lei.Organizatorii au spus că „elevii din cadrul proiectului au în continuare nevoie de ajutorul nostru, iar organizaţia Salvaţi Copiii face un apel pe această cale, atât către persoanele fizice cât şi juridice, pentru a deveni susţinători privaţi ai proiectului, finanţând cheltuielile unui elev pe parcursul unui an şcolar”. Condiţiile acordării bursei sunt evaluate periodic, în conformitate cu situaţia socială şi cu obligaţiile asumate de către Salvaţi Copiii - Filiala Suceava comisia putând decide modificarea, în plus sau în minus a bursei sau, în cazuri extreme, anularea acesteia. Pentru selecţie se ţine cont de domiciliu în mediu rural, media de la capacitate peste 8,50, să fie înscris în clasa a IX-a la un liceu din municipiul Suceava şi situaţia socio-economica a familiei. Proiectul „Bursa Prieteniei” reprezintă o iniţiativă privată a judecătorului Maricel Nechita, care doreşte ca, în parteneriat cu Salvaţi Copiii - Filiala Suceava, să ofere copiilor şansa de a continua studiile.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bursă de peste 1.000 de euro pentru elevii de liceu, acordată de Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bursă de peste 1.000 de euro pentru elevii de liceu, acordată de Shopping City Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei