Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 ian 2017 - Anul XXII, nr. 16 (6432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

82 de suceveni trebuie să returneze ajutorul de încălzire încasat necuvenit în 2016

Luni, 23 Ianuarie 2017 (15:22:02)

82 de locuitori ai municipiului Suceava beneficiari ai ajutorului de încălzire cu energie termică, lemne şi combustibili petrolieri în sezonul rece 2015-2016 vor trebui să returneze sumele primite întrucât au fost încasate necuvenit. Aşa reiese din informarea privind activitatea Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei municipiului Suceava pentru anul 2016, informare care va fi prezentată în cadrul şedinţei Consiliului Local din această săptămână. Suma totală pe care o are de recuperat municipalitatea se ridică la 27.000 de lei. Cei mai mulţi bani, respectiv 19.700 de lei, vor fi recuperaţi de la 71 de suceveni care folosesc energie termică livrată în sistem centralizat.

Pentru sezonul rece 2015-2016 municipalitatea a aprobat 2.266 de ajutoare de încălzire, din care 1.678 la energie termică în sistem centralizat, 426 la gaz metan, 157 pentru lemne şi combustibili petrolieri şi 5 pentru energie electrică. „Actul normativ care reglementează modalitatea de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei prevede ca sumele acordate necuvenit să fie recuperate prin serviciile de specialitate ale primăriei prin procedura prevăzută de Codul de procedură fiscală iar dispoziţiile de recuperare constituie titlu executoriu", se menţionează în informarea Direcţiei de Asistenţă Socială semnată de directorul Narcisa Marchitan. Dispoziţiile pentru recuperarea celor 27.000 de lei au fost emise deja de primarul Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 82 de suceveni trebuie să returneze ajutorul de încălzire încasat necuvenit în 2016.
 Vizualizări articol: 4360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
82 de suceveni trebuie să returneze ajutorul de încălzire încasat necuvenit în 20160.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei