Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 ian 2017 - Anul XXII, nr. 15 (6431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevii vor sta acasă luni și marţi, 23, respectiv 24 ianuarie

Vineri, 20 Ianuarie 2017 (16:53:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Școlile sucevene nu vor putea organiza cursuri la începutul săptămânii viitoare, în zilele de luni și marţi, 23, respectiv 24 ianuarie.

Prevederea a fost impusă de Ministerul Educaţiei Naţionale, în ciuda faptului că unităţi școlare din judeţ au planificat cursuri pentru aceste două zile.

Orele planificate pentru cele două zile urmau să „compenseze” zilele libere pe care elevii le-au primit la începutul săptămânii trecute, pe 9 și 10 ianuarie, când cursurile au fost suspendate din cauza temperaturilor extrem de scăzute.

Potrivit directivelor trimise în teritoriu de Ministerul Educaţiei, ziua de 23 ianuarie va fi recuperată, în regim de program normal, sâmbătă, 28 ianuarie 2017, sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până pe 31 ianuarie 2017.

Totodată, ziua de 24 ianuarie a fost declarată liberă la finele anului trecut. Ziua Unirii Principatelor Române este declarată zi nelucrătoare, adăugându-se celorlalte sărbători legale - 1 şi 2 ianuarie, prima şi a doua zi de Paşti, 1 mai, prima şi a doua zi de Rusalii, Adormirea Maicii Domnului, 30 noiembrie - Sfântul Apostol Andrei, 1 Decembrie, prima şi a doua zi de Crăciun. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii vor sta acasă luni și marţi, 23, respectiv 24 ianuarie.
 Vizualizări articol: 3981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii vor sta acasă luni și marţi, 23, respectiv 24 ianuarie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti “Grisine” de pui cu caşcaval O gustărică uşor de făcut, rapidă şi delicioasă este dorită de orice gazdă bună pentru oaspeţii veniţi pe neaşteptate. Această reţetă este ideală mai ales pentru cazul în care casa se umple subit de colegii copiilor, care vor ronţăi cu plăcere... Citeşte