Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 dec 2016 - Anul XXI, nr. 301 (6414)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacole de teatru cu actori cunoscuţi, la început de an, la Casa de Cultură Suceava

Joi, 29 Decembrie 2016 (14:09:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Casade Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc luni, 23 ianuarie, de la ora 19:00, spectacolul de teatru „Omul cu mârţoaga” de George Ciprian. Din distribuţie fac parte actorii: Dan Tudor, Marius Bodochi, Ana Ioana Macaria, Dragoş Ionescu, Afrodita Androne, Tudorel Filimon, Orodel Olaru şi Andrei Duban. Regia - Dan Tudor. Este cea mai nouă montare a piesei "Omul cu mârţoaga" de George Ciprian şi cea mai modernă din punctul de vedere al jocului actoricesc.

Echipa de actori reuşeşte să surprindă prin comicul subtil şi abordarea inedită a rolurilor. Rafinamentul regizoral face din "Omul cu mârţoaga" un spectacol încântător, un motiv minunat de a merge la teatru. Biletele pentru spectacolul de teatru pot fi achiziţionate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrarea B, etajul I, telefon 0230 523 718, începând cu 5 ianuarie 2017, în intervalul 9:00-17:00. Biletele costă 70 de lei şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Marţi, 31 ianuarie, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor se va juca comedia de mare succes „Avarul”, una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Moliere. ”Avarul” dezvăluie moravurile şi vicisitudinile unei familii burgheze, în centrul căreia se situează Harpagon, un personaj complex, stăpânit de zgârcenie şi de egoism. Decorul, unul special, recuzita şi jocul actoricesc vor introduce publicul în atmosfera celei de-a doua jumătăţi a secolului al XVII-lea. Biletele costă 70 de lei şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Pe aceeaşi scenă, miercuri, pe 1 februarie, de la ora 19:00, se va juca premiera piesei „Nişte animale”, un spectacol de teatru după Ion Băieşu. 

Preţul unui bilet este 50 de lei şi 40 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, iar biletele se pot cumpăra, începând cu data de 5 ianuarie, de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacole de teatru cu actori cunoscuţi, la început de an, la Casa de Cultură Suceava.
 Vizualizări articol: 3019 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spectacole de teatru cu actori cunoscuţi, la început de an, la Casa de Cultură Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei