Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 dec 2016 - Anul XXI, nr. 296 (6409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Şi tu poţi fi Moş Crăciun”, o acțiune cu şi pentru copiii cu dizabilități din zona Câmpulung Moldovenesc

Miercuri, 21 Decembrie 2016 (15:02:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia „Freamăt de Speranţă” a organizat, împreună cu Primăria Câmpulung Moldovenesc, duminică, 18 decembrie, la Aquarius Center din Câmpulung Moldovenesc, acţiunea umanitară „Şi tu poţi fi Moş Crăciun”, ediţia a IV-a. „Dacă ai o jucărie, o carte sau orice alt obiect care nu îţi mai foloseşte, dăruieşte-l pentru a aduce zâmbetul în sufletul unui copil. Fii şi tu spiriduşul Moşului şi împreună să îl ajutăm să umple sania şi să ajungă la copiii cu dizabilităţi din Câmpulung Moldovenesc”, a fost mesajul transmis de organizatori şi donatorii nu s-au lăsat aşteptați.

Proiectul „Şi tu poţi fi Moş Crăciun” a fost demarat în anul 2013 de micul poet din Câmpulung Moldovenesc, Sebastian Crăciun, din dorinţa lui imensă de a-l aduce pe Moş Crăciun în mijlocul copiilor cu dizabilităţi din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Anul acesta, Sebi şi-a invitat toţi cunoscuţii şi prietenii să se alăture acestui frumos proiect, extrăgând câte un bilet ce conţinea doar numele, vârsta şi diagnosticul copilaşului pentru care urmau să devină Moş Crăciun.

Sebi a dezvoltat multe proiecte în care sunt implicaţi mai mulţi copii şi tineri cu dizabilităţi, reuniţi într-o asociaţie înfiinţată de el: Asociaţia Umanitară „Freamăt de Speranţă”. De aceea, la activitatea de duminică s-au implicat direct cei 30 de copii şi tineri beneficiari ai asociaţiei, „care au devenit ca fraţii în acest timp”. Un sponsor constant al activităţilor asociaţiei, o câmpulungeancă stabilită de peste 20 de ani în Germania, Christina Wehrle, va trimite şi ea 30 de pacheţele cu dulciuri din Germania pentru cei 30 de copii pe care i-a cunoscut prin intermediul reţelei de socializare Facebook, dar şi în realitate, când a venit în ţară, în concediul de vară.

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, s-a alăturat acestei campanii umanitare încă de la prima ediţie şi, aşa cum este frumos, a dat exemplu comunităţii extrăgând nu unul, ci două bilete ce vor aduce fericire pentru două din fetiţele bolnave care fac parte în asociaţie. În fiecare an, din 2013 până acum,  Primăria Câmpulung Moldovenesc a oferit pachete de dulciuri tuturor copiilor cu dizabilităţi din municipiu, respectiv 60 de copii cu diferite diagnostice medicale. Sponsori ai evenimentului: Aquarius Center, Grădina Mariajelor, Addictad şi zecile de oameni minunaţi care au extras un bilet fermecat ce va aduce Crăciunul în sufletul unui copil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Şi tu poţi fi Moş Crăciun”, o acțiune cu şi pentru copiii cu dizabilități din zona Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Şi tu poţi fi Moş Crăciun”, o acțiune cu şi pentru copiii cu dizabilități din zona Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei