Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 dec 2016 - Anul XXI, nr. 282 (6395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 4 Suceava, în Portugalia printr-un proiect european

Luni, 5 Decembrie 2016 (11:07:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava derulează, în perioada septembrie 2015 – august 2017, proiectul Erasmus+ ”Cities On Rivers” (Orașe de pe râuri), fiind coordonatorul european al întregului proiect, finanțat de Comisia Europeană prin ANPCDEFP, având ca parteneri școli din Portugalia, Spania, Turcia, Polonia și Italia. În acest context, luna trecută, la Escola Secundaria Ines de Castro, Vila Nova de Gaia, Portugalia, a avut loc a doua activitate de predare-învățare cu elevii, unde cinci elevi de la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava, însoțiți de coordonatorul de proiect, prof. Georgeta-Alina Stanciu, au participat la activități de învățare timp de cinci zile. Între timp, echipele de proiect din cele şase țări lucrează la cele două produse intelectuale aprobate, ”Studiul râului” şi noua metodă ”CLIL+”, în luna februarie 2017 având loc un mare eveniment de diseminare a produsului intelectual ”Studiul râului”, unde cei interesaţi de râul Suceava, dar şi de celelalte râuri ale proiectului, sunt invitați să participe la eveniment, luând legătura cu coordonatorul de proiect, pe site-ul proiectului www.citiesonrivers.blogspot.com sau pe grupul proiectului de pe o reţea de socializare, căutând Erasmus+ CITIES ON RIVERS.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 4 Suceava, în Portugalia printr-un proiect european.
 Vizualizări articol: 2170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 4 Suceava, în Portugalia printr-un proiect european1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale cu orez şi hrişcă (de post) Pentru aceia dintre noi care consideră cam fad gustul sărmăluţelor de post, această combinaţie va aduce un plus de aromă interesantă, cu tentă de nucă sau de carne. Aceste sărmăluţe sunt foarte săţioase şi, spre deosebire de cele obişnuite, nu... Citeşte