Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2016 - Anul XXI, nr. 267 (6380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sute de oameni au intervenit în situaţiile de urgenţă cauzate de vremea nefavorabilă

Luni, 14 Noiembrie 2016 (11:49:42)

La sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost activat sâmbătă noapte Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, cu reprezentanţi ai pompierilor militari suceveni, Instituţiei Prefectului, Poliţiei şi Jandarmeriei.

În urma manifestării fenomenelor hidro-meteorologice, caracterizate de vânt puternic și ninsori viscolite, forţele de intervenţie angrenate au executat misiuni pentru limitarea și înlăturarea efectelor produse. În total, au intervenit 285 oameni - 54 pompieri militari, 141 poliţişti, 44 lucrători drumuri naţionale, 28 lucrători drumuri judeţene, 4 membri ai unui Comitet Local pentru Situaţii de Urgenţă şi 14 lucrători E.On, cu 155 de mijloace (autospeciale, autocamioane, utilaje etc.).

Pompierii militari au intervenit pentru îndepărtarea a trei arbori doborâţi de vânt, în municipiul Suceava, pe străzile Simion Florea Marian, Aleea Dumbrăvii şi Traian Vuia.

Duminică, în jurul orei 14:45, două autoturisme, în care se aflau în total 3 persoane, au rămas înzăpezite pe DJ291A, între localităţile Bănceşti şi Muşeniţa, unde pe o porţiune de aproximativ 150 de metri drumul era acoperit cu zăpadă viscolită. La faţa locului s-au deplasat două utilaje la Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Muşeniţa, precum şi un autocamion cu 6 pompieri militari de la  Garda de Intervenţie Siret şi un echipaj de poliţie. În aproximativ 30 de minute, maşinile au fost repuse într-o zonă sigură, iar persoanele salvate şi-au continuat drumul.

În jurul orei 17:00, pe drumul E85, un tir a derapat şi a blocat un sens de mers. Zona a fost marcată şi semnalizată până când autovehiculul va fi degajat.

Lucrătorii E.On au transmis luni dimineaţă, la ora 6:00, un raport prin care anunţau că echipajele companiei au remediat toate defecţiunile la nivelul judeţului, astfel încât la acea oră nu mai exista nici o localitate nealimentată cu energie electrică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de oameni au intervenit în situaţiile de urgenţă cauzate de vremea nefavorabilă.
 Vizualizări articol: 2441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sute de oameni au intervenit în situaţiile de urgenţă cauzate de vremea nefavorabilă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei