Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 oct 2016 - Anul XXI, nr. 249 (6362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Copiii sunt invitați la Carnavalul Toamnei de la Shopping City Suceava

Luni, 24 Octombrie 2016 (13:04:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Duminică, 30 octombrie, Shopping City Suceava invită toți copiii la Carnavalul Toamnei, eveniment la care vor putea să se bucure de numere de magie, concursuri și multă distracție alături de magicianul Augustin, cu care se vor întâlni în zona de servire a mâncărurilor (food-court), începând cu ora 13:00.

Timp de două ore, cei mici sunt invitaţi să participe la un spectacol senzaţional cu binecunoscutul magician Augustin, care le va dezvălui o serie din trucurile de magie şi se va distra alături de ei în cadrul activităţilor pregătite cu ocazia carnavalului: pictură pe față, ateliere de sculptat şi desenat dovleci, animatori cu baloane colorate, dar și tradiţionala paradă de costume la care toți copiii pot participa deghizați în cavaleri și prințese, eroi de poveste sau din desene animate, animăluțe sau alte personaje pe care cei mici le adoră. Ca în fiecare an, se vor premia cele mai spectaculoase costume şi măşti, aşa încât toţi copiii sunt invitați să vină costumaţi în personajele preferate şi să se bucure de atmosfera unică a carnavalului. Pe parcursul evenimentului se vor desfăşura numeroase concursuri, iar magazinele partenere vor acorda premii tuturor copiilor care participă.

„Cel mai interesant dovleac” este concursul pentru care micuţii sunt invitaţi să aducă un dovleac gata decorat sau să participe la atelierul de sculptat dovleci.

Câştigătorii vor primi jocuri Noriel, 10 pachete cu peștișor Beta din partea magazinului Animax, surprize dulci şi vouchere de cumpărături din partea Carrefour și Shopping City Suceava, vouchere de cumpărături oferite de magazinele Evel Mod si Coccodrillo, abonamente gratuite la locul de joacă Cutezătorii, reviste Cutezătorii şi ochelari de soare Cool Kids din partea magazinului Plus Optic. În plus, pe parcursul evenimentului Pizzeria Al Forno oferă 20% reducere tuturor copiilor costumați de carnaval.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii sunt invitați la Carnavalul Toamnei de la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copiii sunt invitați la Carnavalul Toamnei de la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei