Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 oct 2016 - Anul XXI, nr. 241 (6354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Universitatea din Suceava s-a alăturat iniţiativei Startup Europe Comes to Universities

Vineri, 14 Octombrie 2016 (11:01:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava (USV) va organiza evenimentul We Start You Up! ca urmare a aderării la Startup Europe Comes to Universities (SEC2U), iniţiativă adresată universităţilor din Europa pentru a le permite să îşi prezinte eforturile pe care le depun pentru răspândirea culturii antreprenoriale. Iniţiativa SEC2U este aprobată si susţinută de Comisia Europeană.

Potrivit reprezentanţilor USV, „Startup Europe Universities Network (SEUN) are ca scop crearea unei comunităţi europene alcătuită din universităţi şi parcuri de afaceri, prin iniţierea unui forum activ, orientat către schimbul de informaţii şi de bune practici, care sa susţină dezvoltarea antreprenoriatului. Membrii SEUN sunt: Universitatea din Salamanca, Universitatea din Cantabria, Universitatea Tehnică din Cartagena şi U-Tad University Center din Spania, Universitatea din Cambridge şi Ravensbourne din UK, Dublin City University din Irlanda şi Universitatea din Nova din Portugalia”.

Startup Europe Comes to Universities se va desfăşura în săptămâna 17-21 octombrie 2016, când universităţile europene participante vor organiza evenimente care reunesc antreprenori, oameni de afaceri şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai universităţilor, în scopul de a prezenta sprijinul disponibil, care să ducă către stabilirea de noi contacte. De asemenea, vor fi împărtăşite poveşti de succes.

În timpul evenimentului We Start You Up! organizat la Suceava, pe data de 19 octombrie 2016, tinerii antreprenori vor putea să se familiarizeze cu oportunităţile de sprijin disponibile pentru creşterea afacerilor lor. În plus, se va oferi şansa de a pune bazele unor reţele de colaborare între participanţi.

Reprezentanţii Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, împreună cu invitaţii şi studenţii, susţin că vor încerca să identifice şi să genereze noi posibilităţi de colaborare între centrele de cercetare din USV şi mediul de afaceri local. În acest sens, centrul INCUBAF va oferi informaţii actualizate cu privire la infrastructura antreprenorială existentă şi va informa cu privire la surse de finanţare care vor stimula noi conexiuni între antreprenori.

Participarea la evenimentul We Start You Up! este gratuită şi se face pe bază de înscriere la adresa: http://startupeuropeuniversities.eu/stefan-cel-mare-university/.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea din Suceava s-a alăturat iniţiativei Startup Europe Comes to Universities.
 Vizualizări articol: 1376 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Universitatea din Suceava s-a alăturat iniţiativei Startup Europe Comes to Universities0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei