Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 oct 2016 - Anul XXI, nr. 234 (6347)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sute de copii, implicaţi în Campania judeţeană „Florile recunoştinţei”

Joi, 6 Octombrie 2016 (11:27:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul Campaniei judeţene de voluntariat şi acţiune comunitară „Florile recunoştinţei”, având ca slogan ,,Nouă ne pasă! Noi îi iubim!”, sute de preşcolari suceveni şi nu numai i-au vizitat pe bătrânii din mai multe cămine sociale din judeţ şi le-au oferit daruri. Beneficiari ai campaniei organizate de cadrele didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Prichindel” Suceava, director prof. Anişoara Tîrnovan, coordonator campanie prof. Sanda Achihăie, au fost 230 de bătrâni din căminele de bătrâni de la Bogdăneşti, Fălticeni, Solca şi municipiul Suceava (Căminul „Sf. Ioan cel Nou”). La campanie au participat preşcolari, şcolari şi cadre didactice din 20 de unităţi partenere din judeţ şi dintr-o unitate şcolară din judeţul Vaslui.

Organizatorii ne-au spus că scopul campaniei a fost „sensibilizarea copiilor şi adulţilor pentru adoptarea unei atitudini prosociale, bazată pe afecţiune, respect şi preţuire faţă de persoanele vârstnice.” Campania s-a derulat în perioada 19 septembrie – 5 octombrie, perioadă în care preşcolarii au fost implicaţi în mai multe acţiuni: ,,Flori pentru suflet”, ,,Aceştia sunt bunicii noştri dragi!” (Convorbiri, discuţii libere, prezentare eseuri având ca temă ,,Bunicii noştri”), „Stropi de fericire”, acţiuni caritabile – colectare de produse/cadouri pentru bătrâni, „Atelierele hărniciei, atelierele bucuriei”, realizarea de felicitări, lucrări plastice/practice pentru expoziţii, „La mulţi ani, bunicii noştri dragi!”, expoziţie cu lucrări plastice/practice/fotografii, ,,Bucuria de a dărui”, oferirea de flori şi cadouri bătrânilor întâlniţi pe stradă şi celor de la centrele de bătrâni din Solca, Bogdăneşti, ,,Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Fălticeni, ,,Nouă ne pasă! Noi îi iubim!” (evaluarea campaniei). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de copii, implicaţi în Campania judeţeană „Florile recunoştinţei”.
 Vizualizări articol: 1571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sute de copii, implicaţi în Campania judeţeană „Florile recunoştinţei”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei