Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 sep 2016 - Anul XXI, nr. 225 (6338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Cartea ,,Lecţii de viaţă”, semnată de Artemisia Ignătescu, lansată la Câmpulung

Luni, 26 Septembrie 2016 (13:02:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Scriitoarea Artemisia Ignătescu, membră a Societăţii Scriitorilor Bucovineni şi a Asociaţiei Scriitorilor şi Artiştilor Dorneni, şi-a lansat joi,  în sala de festivităţi a Colegiului Național ,,Dragoş Vodă", cartea ,,Lecţii de viaţă”, cea de-a patra carte de publicistică, proze scurte și spicuiri dintr-un jurnal de călătorie în SUA și Europa. Manifestarea a fost organizată de Biblioteca Municipală din Câmpulung Moldovenesc și Societatea Scriitorilor Bucovineni, în parteneriat cu Colegiul Naţional „Dragoș Vodă”, fiind moderată de profesorul Silviu Ciulei, directorul bibliotecii. 
Salutul de deschidere al manifestării culturale a fost dat de ing. Nicolae Moroşan, viceprimarul municipiului Câmpulung Moldovenesc. Despre carte și autoare au vorbit monahia Elena Simionovici, vicepreședintă a Societății Scriitorilor Bucovineni (SSB), prof. Paraschiva Abutnăriței, secretara Asociației Scriitorilor și Artiștilor Dorneni (ASAD), autoarea fiind membră atât a SSB, cât și a ASAD, scriitorul și criticul George Bodea, publicistul Mihai Burduja. Cuvinte calde la adresa autoarei au mai rostit cu acest prilej preotul dr. Ilie Macar, parohul Bisericii “Sf. Nicolae” din Câmpulung, micul poet Sebastian Remus Crăciun, preotul Liviu Solovan, parohul Bisericii “Sf. Dumitru” din Câmpulung  etc. Corul de copii al Bisericii “Sf. Dumitru”, pregătit de părintele Solovan, a emoționat publicul numeros cu un frumos recital de cântece patriotice și religioase. La reușita programului și-a adus contribuția și solista Felicia Oblezniuc. Scriitoarea Artemisia Ignătescu a mulțumit Primăriei şi Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc, Bibliotecii Municipale, SSB, ASAD, Colegiului „Dragoș Vodă”, tuturor celor care au contribuit la apariția cărții (Editura Biblioteca „Miorița” Câmpulung Moldovenesc, 2016), celor care au contribuit la organizarea frumoasei manifestări culturale, în cadrul căreia şi-a lansat cartea, precum și publicului numeros prezent la eveniment.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cartea ,,Lecţii de viaţă”, semnată de Artemisia Ignătescu, lansată la Câmpulung.
 Vizualizări articol: 1743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cartea ,,Lecţii de viaţă”, semnată de Artemisia Ignătescu, lansată la Câmpulung5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei