Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 sep 2016 - Anul XXI, nr. 219 (6332)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Premii în bani pentru cei mai buni elevi din judeţ

Luni, 19 Septembrie 2016 (18:00:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

11 elevi suceveni cu rezultate maxime la examenele de bacalaureat şi evaluare naţională au fost felicitaţi luni, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, reprezentanţii instituţiei oferindu-le tinerilor merituoşi şi recompensele financiare promise de Ministerul Educaţiei.

În semn de apreciere pentru rezultatele obţinute, cei opt elevi cu 10 curat la examenul maturităţii au fost răsplătiţi cu câte 3.000 de lei, în vreme ce absolvenţii de ciclu gimnazial, cu 10 curat la examenul de final de clasa a VIII-a, au primit câte 1.000 de lei.

Festivitatea a fost moderată de inspectorul general Gheorghe Lazăr, acesta îndemnându-i pe tineri să rămână în ţară şi să menţină ştacheta ridicată în ceea ce priveşte pregătirea lor. 

”Vă dorim succes, sănătate, un gând bun părinţilor, profesorilor voştri”, le-a transmis Lazăr.

Doar opt din cei 10 tineri merituoşi au reuşit să ajungă la întâlnirea cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar. Ceilalţi au lipsit motivat, parte dintre ei pregătindu-se pentru debutul anului universitar.

În judeţul Suceava, opt absolvenţi de liceu au fost notaţi cu 10 la toate probele examenului de bacalaureat. Este vorba despre: Daniel Ciobanu - Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor, Adrian Gabriel Florescu - Colegiul Naţional Militar “Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, Adina Luisa Lavric - Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, Andreea Nistor - Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava,  Maria Iuliana Levinschi - Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu şi Magda Mădălina Olaru, Mihai Prelipcean şi Alexandra Ionela Andriciuc, toţi trei de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava.

Cât priveşte evaluarea de la finalul clasei a VIII-a, trei elevi au fost notaţi cu nota  maximă atât la proba de limba română, cât şi la matematică. Aceştia sunt: Elena Sabina Cozmei - Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, Călin Stafie - Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava şi Alexandru Verciuc - Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii în bani pentru cei mai buni elevi din judeţ.
 Vizualizări articol: 1885 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premii în bani pentru cei mai buni elevi din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei