Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 sep 2016 - Anul XXI, nr. 216 (6329)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Guvernul a aprobat înființarea Facultății de Drept și Științe Administrative în cadrul USV

Joi, 15 Septembrie 2016 (15:46:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ședința de miercuri, 14 octombrie, Guvernul României a aprobat înființarea celei de a zecea facultăți a Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, Facultatea de Drept și Științe Administrative. Facultatea pornește la drum în noul an universitar cu aproximativ 600 de studenți și 21 de cadre didactice titulare, dar și cu un potențial de dezvoltare deosebit atât didactice cât și de cercetare, mai ales astăzi, când justiția și reforma administrației publice reprezintă elemente cheie în dezvoltarea societății românești, potrivit reprezentanților USV. Aceștia au mai transmis că domeniul de studii Drept a cunoscut o dezvoltare accelerată în ultimii ani, confirmată atât prin acreditarea și creșterea cifrei de școlarizare a programului de licență în Drept, prin acreditarea programului de master Drept European cât și prin rezultatele profesionale ale absolvenților în domeniu. „Împreună cu expertiza deja recunoscută a Universității din Suceava în domeniul Administrației Publice, s-a format mai întâi ca structură distinctă în cadrul Facultății de Științe Economice și Administrație Publică, sub denumirea de Departament de Administrație Publică și Drept, ajungând astăzi la un nivel de maturitate și recunoaștere națională și internațională ce îi permite o dezvoltare de sine stătătoare”, precizează USV. Dinamica acestei dezvoltări nu depinde însă numai de universitate și cadrele didactice, ci și de hotărârea cu care administrația locală și județeană sprijină acest demers prin identificarea și alocarea spațiilor vitale funcționării Facultății de Drept și Științe Administrative. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul a aprobat înființarea Facultății de Drept și Științe Administrative în cadrul USV.
 Vizualizări articol: 2738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guvernul a aprobat înființarea Facultății de Drept și Științe Administrative în cadrul USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei