Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 aug 2016 - Anul XXI, nr. 194 (6307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Muzeul de Istorie Suceava se deschid atelierele „Din secretele maeştrilor - lumină şi culoare”

Duminică, 21 August 2016 (11:02:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La Muzeul de Istorie Suceava se deschid luni, 22 august a.c., atelierele cu genericul „Din secretele maeştrilor - lumină şi culoare”. 
Proiectul, aflat la cea de-a V-a ediţie, se dovedeşte a fi de mare succes, numărul solicitărilor de participare fiind în creștere de la an la an.  
Anul acesta au fost suplimentate locurile pentru toate cele patru ateliere, astfel că s-au putut înscrie peste 100 de copii. 
Atelierele „George Lowendhal - scenograf ” şi „Alternative plastice” au fost primele pe lista preferinţelor copiilor şi părinţilor. 
Un mare interes a trezit şi atelierul „Sculptura - arta volumelor”, modelajul în lut devenind în ultimii ani o tehnică apreciată de micii artişti. 
Noutatea pentru acest an este „Atelierul Străluciri de sidef”,  atelier de pictură în care exercițiile cromatice de obţinere a tonurilor şi nuanțelor îi vor apropia pe micii artişti de tehnicile picturale abordate de artista plastică Elena Greculesi. 
Aceste ateliere sunt un mijloc de promovare în rândul publicului de vârstă şcolară a artiştilor plastici bucovineni George Lowendhal, Iftimie Bârleanu, Mărioara Pruteanu - Corduban şi Elena Greculesi, precum şi a lucrărilor acestora aflate în colecţiile Muzeului Bucovinei. 
Materialele şi ustensilele necesare pentru desfăşurarea atelierelor, precum şi serviciile de lectorat, sunt asigurate de către organizator - Muzeul Bucovinei, cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Suceava. 
La finalul atelierelor, în luna septembrie, se va organiza o expoziţie cu lucrările realizate în cadrul celor patru ateliere și se vor acorda premii şi diplome de participare tuturor expozanţilor.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Muzeul de Istorie Suceava se deschid atelierele „Din secretele maeştrilor - lumină şi culoare”.
 Vizualizări articol: 1784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
La Muzeul de Istorie Suceava se deschid atelierele „Din secretele maeştrilor - lumină şi culoare”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei