Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2016 - Anul XXI, nr. 176 (6289)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

126 de candidaţi suceveni au cerut recorectarea lucrărilor de la examenul de titularizare

Vineri, 29 Iulie 2016 (13:35:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

126 dintre candidații suceveni care au susținut concursul pentru ocuparea posturilor didactice au cerut reevaluarea tezelor, cele mai multe contestaţii înregistrându-se în rândul celor care au susţinut examenul pentru un post de învăţător (27 de contesaţii) şi educator (19 contestaţii).

14 dintre cei care au cerut reevaluarea tezelor au dat examen la disciplina limba română, iar 12 dintre contestatari au dat testarea la educaţie fizică şi sport.

Opt contestaţii au fost depuse la istorie, cinci la geografie, câte trei la franceză, matematică şi religie ortodoxă, două la muzică şi câte una la educaţie plastică, biologie, chimie, confecţii textile, consiliere psihopedagogică, fizică, TIC etc.

Potrivit calendarului, contestaţiile vor fi soluţionate în zilele de 29 iulie şi 1 august 2016, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 3 august, pe www.titularizare.edu.ro.  

Reamintim că 657 de candidaţi au susţinut săptămâna trecută examenul de titularizare în învăţământul preuniversitar sucevean.

Un candidat a fost eliminat din sala de examen, acestuia sunându-i telefonul mobil în timpul desfăşurării probei, alţi 50 de candidaţi s-au retras din examenul scris, iar 59 au absentat.

Cât priveşte rezultatele, 28,21%, respectiv 154 de candidaţi, au obţinut note mai mici de 5.

De cealaltă parte, 71,79%, respectiv 392 de candidaţi, au luat note peste 5, calificativ ce le oferă posibilitatea de a ocupa un post didactic, fie ca titular, fie ca suplinitor. 36,08% dintre cei care au susţinut testarea (197 de candidaţi) au luat peste 7, nota minimă pentru a ocupa un post ca titular.

Un singur candidat, din Timişoara, care a susţinut examenul în Suceava, a obţinut nota maximă. Acesta a fost examinat la matematică. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 126 de candidaţi suceveni au cerut recorectarea lucrărilor de la examenul de titularizare.
 Vizualizări articol: 1338 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
126 de candidaţi suceveni au cerut recorectarea lucrărilor de la examenul de titularizare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei