Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iul 2016 - Anul XXI, nr. 158 (6271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Managerul Viorel Varvaroi a prezentat Raportul de activitate al Centrului Cultural Bucovina pe primul semestru al anului

Vineri, 8 Iulie 2016 (17:49:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Managerul Centrului Cultural Bucovina (CCB), Viorel Varvaroi, a prezentat, într-o conferință de presă, raportul de activitate al instituției pe primul semestru al anului 2016.

Așa cum a precizat el pe primele șase luni ale anului toate manifestările propuse (cu o singură excepție) au fost realizate, iar celelalte proiecte din planul programului minimal au fost îndeplinite și depășite.

Subliniind faptul că CCB își desfășoară activitatea prin trei direcții, respectiv Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”, Școala de Arte „Ion Irimescu” și Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, managerul instituției s-a referit la fiecare direcție în parte.

Ansamblul „Ciprian Porumbescu” a avut în primul semestru al anului un număr de 212 acțiuni, a efectuat 2 turnee în străinătate (Germania și Turcia) și a înregistrat prin spectacole încasări financiare consistente.

Școala de Arte „Ion Irimescu” a organizat și a participat la numeroase manifestări culturale, anul școlar s-a încheiat cu rezultate remarcabile, iar taxele școlare s-au încasat în procent de aproape 100%.

La rândul său, Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și-a realizat integral activitățile din calendarul pe primele șase luni din acest an.

Managerul CCB a accentuat faptul că pentru realizările semnificative din acest semestru a beneficiat de sprijinul necondiționat al Consiliului Județean Suceava, de conlucrarea eficientă cu cei trei directori, respectiv Tamira-Gonda Cojocariu, Ion Băițan și Călin-Constantin Brăteanu, precum și cu întreg colectivul de salariați ai instituției.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Managerul Viorel Varvaroi a prezentat Raportul de activitate al Centrului Cultural Bucovina pe primul semestru al anului.
 Vizualizări articol: 2741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Managerul Viorel Varvaroi a prezentat Raportul de activitate al Centrului Cultural Bucovina pe primul semestru al anului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei