Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iul 2016 - Anul XXI, nr. 152 (6265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Studenţi suceveni, pe prima poziţie la competiţia Ecotrophelia România

Vineri, 1 Iulie 2016 (14:38:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Studenţi de la Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava au participat, în perioada 26-28 iunie, la cea de a V-a ediţie a competiţiei naţionale Ecotrophelia România, de unde s-au întors cu premiul I. Această poziţie fruntaşă le dă dreptul sucevenilor să participe la concursul internațional de la Paris. Concursul a fost organizat sub egida Asociaţiei Specialiştilor din Industria Alimentară din România şi a Asociaţiei Platforma Tehnologică „Food For Life” şi s-a desfăşurat la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Competiţia are drept scop încurajarea creativităţii studenţilor în dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative, de calitate, destinate consumului uman şi prietenoase cu mediul înconjurător şi este deschisă tuturor studenţilor înscrişi la programele de studii de licenţă, masterat şi doctorat.

Produsul „ForestROut – conserve de păstrăv tip pastă” prezentat de echipa formată din Loredana-Elena Sîrghie, Mariana-Violeta Bejinariu, Ecaterina-Flavia Iloaei,  Ovidiu-Marian Apetrei, Alexandru-Iulian Buchi, Alexandru Buţerchi, coordonator conf. univ. ec. dr. ing. Adriana Dabija, a câştigat marele premiu, trofeul competiţiei Ecotrophelia şi dreptul de a reprezenta România la faza internaţională a competiţiei, ce va avea loc la Paris, în perioada 15-17 octombrie 2016.
Produsul „Pumple jelly – jeleu de dovleac” prezentat de echipa: Olga Benderschi, Ana Cimpoi, Maria Mădălina Irimia, coordonatori: conf. univ. dr. ing. Georgiana Codină şi conf. univ. dr. ing. Silvia Mironeasa, a obţinut un premiu special al juriului, oferit de firma SC Expertarom Food Ingredients SRL. Juriul naţional a fost compus din şase membri, specialişti în domeniul industriei alimentare de la diferite firme de profil, indicaţi de Asociaţia Specialiştilor din Industria Alimentară din România ca fiind persoane competente şi independente. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţi suceveni, pe prima poziţie la competiţia Ecotrophelia România.
 Vizualizări articol: 1965 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studenţi suceveni, pe prima poziţie la competiţia Ecotrophelia România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei