Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iun 2016 - Anul XXI, nr. 150 (6263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Phoenix Cup - Baschet 3 x 3

Miercuri, 29 Iunie 2016 (14:48:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va debuta, pe 23 iulie, a treia ediţie consecutivă a celui mai mare campionat de baschet din judeţul Suceava,  Phoenix Cup - Baschet 3 x 3. Pe 23 iulie vor avea loc calificările în Campionatul de Baschet 3 x 3 pentru grupele de vârstă sub 14 ani mixt, sub 18 ani masculin/feminin, peste 18 ani mixt/feminin. Tot în această zi vor începe calificările pentru concursurile de aruncări libere, trei puncte, îndemânare.

Pe 24 iulie, de această dată pe strada Calea Burdujeni, în faţa Parcului Copilului (zona Moldova), vor avea loc semifinalele şi finalele Campionatului de Baschet 3 x 3 şi finalele pentru concursul de aruncări libere, trei puncte, îndemânare.

Preşedintele ACS Phoenix Suceava, organizatorul principal al competiţiei, Andrei Tiperciuc, profesor de sport la Şcoala Gimnazială Volovăţ, ne-a spus că acest eveniment sportiv a adunat, la fiecare din ediţiile anterioare, „peste 200 de participanţi la joc şi peste 2.500 de spectatori”. Evenimentul din iulie va cuprinde pe lângă competiţia de baschet şi concursuri de aruncări libere, aruncări de trei puncte şi îndemânare, la care pot participa atât sportivii înscrişi în campionat, cât şi spectatorii. În premieră, în Suceava, se va organiza un concurs oficial de slam dunk sau aruncări spectaculoase, la care publicul va decide câştigătorul.

În premieră, evenimentul are şi o latură umanitară, astfel că organizatorii dau start proiectului social: „Aruncaţi grijile la coş”. În zilele de 16 iulie (esplanada Casei de Cultură Suceava) şi 17 iulie (strada Calea Burdujeni, în faţa Parcului Copilului - zona Moldova), sucevenii pot face donaţii (ce vor să arunce... la coş: obiecte casnice, haine, încălţăminte, cărţi etc.) care vor ajunge la o familie nevoiaşă. Înscrierile se fac pe http://goo.gl/forms/ofNEtDYQtfACkxQd2sau la telefonul 0757 388 269 şi se vor încheia pe 17 iulie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Phoenix Cup - Baschet 3 x 3.
 Vizualizări articol: 2099 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Phoenix Cup - Baschet 3 x 30.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei