Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iun 2016 - Anul XXI, nr. 128 (6241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concursul de matematică al Centrelor de Excelenţă, la Colegiul „Ştefan cel Mare”

Joi, 2 Iunie 2016 (15:16:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele lunii mai, la Colegiul Naţional "Ştefan cel Mare" Suceava s-a desfăşurat cea de-a XIV-a ediţie a Concursului de matematică al Centrelor de Excelenţă "Cătălin Ţigăeru", competiţie adresată elevilor performanţi şi pasionaţi de matematică, din clasele V-XII. Şi-au dat concursul elevi din Suceava, Botoşani, Iaşi, Bacău, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Neamţ şi Vaslui.

Programa de concurs a coincis cu programa olimpiadei naţionale de matematică.

Directorul colegiului, prof. Dan Popescu, a transmis că a fost „o ediţie, a XIV-a, care, cu excepţia faptului că multe distincţii au părăsit graniţele judeţului, demonstrând, nota bene, fair play-ul profesorilor suceveni, s-a bucurat de o participare şi organizare care l-ar fi încântat şi pe unul din artizanii concursului, regretatul matematician Cătălin Ţigăeru. Felicitări tuturor celor care cred în competiţia de onestitatea oferită de adevărul matematicii. Aşteptăm cu optimism ediţia jubiliară XV!”

La clasa a VI-a, premiile II şi III au fost câştigate de elevii suceveni Eduard Dumitrescul, respectiv Bogdan Rusu, de la Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare” Suceava, îndrumaţi de prof. Dan Popescu.

La clasa a VII-a, locul al II-lea a fost ocupat de Andrei Cristian Airinei, de la Şcoala Gimnazială Bogdăneşti, prof. Vasile Solcanu.

La clasa a VIII-a, Daniel Todaşcă, de la Şcoala Gimnazială Coşna, prof. Silvica Nisioi, a fost recompensat cu premiul I, iar premiul al III-lea i-a revenit lui Paul Florin Rebenciuc, de la Şcoala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava, prof. Stela Boghian.

La clasa a IX-a, Adelina Gabriela Pricopaş, de la Colegiul „Ştefan cel Mare” Suceava, prof. îndrumător Constantin Scutaru, şi-a adjudecat premiul al III-lea.

La clasa a X-a, premiul al II-lea a mers la Radu Ştefănescu, de la Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare” Suceava, prof. Cristian Amorăriţei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul de matematică al Centrelor de Excelenţă, la Colegiul „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 2427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Concursul de matematică al Centrelor de Excelenţă, la Colegiul „Ştefan cel Mare”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei