Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mai 2016 - Anul XXI, nr. 126 (6239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concursul judeţean „Viitorul îl pregătim azi”, la Şcoala Gimnazială Salcea

Marţi, 31 Mai 2016 (11:02:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Şcoala Gimnazială „Aurelian Stanciu” din Salcea s-a desfăşurat, la finele săptămânii trecute, prima ediţie a Concursului judeţean de valorificare a abilităţilor practice ale elevilor „Viitorul îl pregătim azi”, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Nicu Albu” din Piatra Neamţ, Şcoala Gimnazială Nr. 11 Botoşani, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iaşi.

Pentru prima etapă s-au primit peste 60 lucrări ale elevilor din şase judeţe din care s-au selectat participanţii la etapa a doua. În această fază s-au întâlnit 16 elevi care au format patru echipe prin tragere la sorţi şi împreună au realizat o lucrare cu tema „Universul copilăriei” folosind materiale din natură, textile, hârtie colorată.

Lucrările au fost evaluate de profesorii participanţi la Simpozionul „Bune practici în orientarea şcolară şi profesională a elevilor prin orele de aplicaţii practice” care s-a desfăşurat în paralel cu concursul adresat elevilor.

Proiectul a fost iniţiat şi coordonat de prof. Marinela Mocanu – consilier educativ şi prof. Cătălin Huţu - directorul şcolii. Din echipa de proiect au făcut parte reprezentanţi ai şcolilor partenere, ai Inspectoratului Şcolar  Suceava, profesori ai şcolii din Salcea: Puşa Dascălu, Lucica Savin, Elvira Mihalache, Lăcrămioara Hîncu, Anda Bosânceanu, Antoaneta Grădinariu.

Prof. Marinela Mocanu a mai menţionat că „în acelaşi timp, patru elevi ai Şcolii Gimnaziale <Aurelian Stanciu> din Salcea, au participat în Tabăra Agafton – Botoşani, fiind premianţi la Concursul Naţional de Protecţie a Mediului <Şi gestul tău contează>, ediţia a X-a”. Elevii au participat cu lucrări realizate în cadrul orelor de Educaţie tehnologică sub coordonarea prof. Marinela Mocanu şi au fost însoţiţi în tabără de înv. Lucica Savin. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul judeţean „Viitorul îl pregătim azi”, la Şcoala Gimnazială Salcea.
 Vizualizări articol: 1919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Concursul judeţean „Viitorul îl pregătim azi”, la Şcoala Gimnazială Salcea5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei