Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mai 2016 - Anul XXI, nr. 109 (6222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevi suceveni, premiaţi la Olimpiada Naţională de Religie

Miercuri, 11 Mai 2016 (13:01:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Olimpiada Naţională de Religie Ortodoxă, clasele VII-XII, ce s-a desfăşurat la Timişoara, în perioada 18 – 22 aprilie, s-au evidenţiat şi au primitpremii mai mulţi elevi suceveni. La clasa a VII-a, Bianca C. Teleagă, de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuţi, coordonatorprof. Vera Huc, a obţinut Premiu Special. Eleva Iustina G. Ungureanu, din clasa a VIII-a (Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava), coordonată de profesoara Adriana Florea, a obţinut tot Premiu Special. La clasa a IX-a, Loredana Mihaela C. Ignat, profesor îndrumător prof. Otilia Grădinariu, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, a obţinut Premiul II. Nicoleta Ş. Nistor, din clasa a X-a, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, îndrumător pr. prof. Florin Hostiuc, a obţinut la Olimpiada Naţională de Religie Ortodoxă, ediţia 2016, Menţiune. Eleva Maria D. Grumeza, clasa a XI-a, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, îndrumător prof. Narcisa Tiperciuc, a obţinut Premiul I. Elevul Robert C. Cocuz, clasa a XII-a, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, coordonator pr. prof. Florin Hostiuc, a obţinut Premiu Special. La Olimpiada Naţională de Religie Ortodoxă pentru seminarii şi licee teologice ortodoxe, desfăşurată la Mănăstirea Neamţ, în perioada 4 – 6 mai, elevul Gabriel Ilisoi, din clasa a X-a, de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei” Suceava, coordonator arhimandrit prof. dr. Mihai Bogdan Hrişcă, a obţinut Premiu Special. Un alt sucevean, Petrişor Adelin Char, din clasa a XI-a, de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei” Suceava, coordonat de pr. prof. dr. Paul Ioan Valenciuc, a obţinut Menţiune. Sub îndrumarea pr. prof Ionuţ Silvestru Turca, elevul Alexandru Semeniuc, din clasa a XII-a, de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei” Suceava, a primit Premiu Special.

La Olimpiada Naţională de Religie - Limba română - Cultul romano - catolic,  desfăşurată la Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, în perioada 19-22 aprilie, elevul Paul Albert Winzinger, din clasa a VII-a, de la Şcoala „Petru Comarnescu” Gura Humorului, coordonat de prof. Ionela Winzinger, a obţinut Premiu de Excelenţă.

Eleva Maria Cristina Tcaci, din clasa a VIII-a, de la Şcoala ”Henryk Sienkiewicz” Solonețu Nou, coordonată de prof. Terezia Cristina Solcan, a primit din partea comisiei de jurizare tot Premiu de Excelenţă, la fel ca şi elevul Alex Cornea, din clasa a IX-a, de la Colegiul Tehnic Rădăuți, îndrumător pr. Cristinel Gal. La aceeaşi competiţie, eleva Cătălina Ailenii, din clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, coordonată de pr. Cristinel Gal, a obţinut Menţiune. Tot Menţiune a primit şi Antonina Drosceac, din clasa a XI-a, de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului, prof. îndrumător Ionela Winzinger. Un Premiu de Excelenţă a obţinut şi eleva Anca Stredie, din clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, îndrumător pr. prof. Marian Gărghi. La Olimpiada Naţională de Religie - Alianţa Evanghelică, competiţie desfăşurată la Oradea, în perioada 18 – 22 aprilie, elevul Bogdan Filip, din clasa a VIII-a, de la Şcoala Gimnazială Plopeni, îndrumător prof. Melania Duciuc, a obţinut Premiul III.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi suceveni, premiaţi la Olimpiada Naţională de Religie.
 Vizualizări articol: 2418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Elevi suceveni, premiaţi la Olimpiada Naţională de Religie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarta rapidă cu șarlotă Este foarte ușor de făcut această tartă, necesită ingrediente puține și prepararea ei este rapidă. Este un desert ideal pentru o masă obișnuită în familie, dar dacă este decorată inspirat, poate servi cu succes drept minunată surpriză dulce și... Citeşte