Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2016 - Anul XXI, nr. 99 (6212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amenajarea şi reabilitarea spaţiilor publice, în atenţia candidatului ALDE la Primăria Rădăuţi

Miercuri, 27 Aprilie 2016 (15:26:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Calitatea spaţiilor publice este cea care exprimă cel mai bine nivelul şi statutul de oraş şi asigurarea vieţii comunitare, este de părere candidatul ALDE la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, Constantin Boliacu. El a arătat că în platforma program cu care candidează la alegerile din 5 iunie are prevăzută înfiinţarea a 15 noi locuri de joacă în diverse zone, începând cu intrarea în oraş, zona de blocuri ANL şi până la zona Tolocii, microcartierul Habitat. Costul total al acestor amenajări, a spus Boliacu, dar şi al reabilitării locurilor de joacă existente, „ce-i drept puţine”, este de aproximativ 350.000 de lei, adică 78.000 euro. „Asta reprezintă complex joacă (două platforme + tobogan): 6.580 de lei/bucăţi, balansoar două persoane figurine răţuşcă şi dinozaur: 2.640 de lei/ două bucăţi, leagăn cu două scaune cu protecţie: 3.960 de lei/ 2 bucăţi, căsuţă suspendată cu tobogan: 3.560 de lei/bucata, carusele: 1.690 de lei/bucata, la care se adaugă cheltuieli pentru amenajare. În cazul în care suprafeţele care vor fi stabilite pentru amenajarea acestor locuri de joacă permit, se vor amplasa şi alte elemente: căţărători, căsuţe pentru copii, tractoraşe, mese joc copii cu scăunele etc. Iau în calcul încheierea unui parteneriat cu firmele de pe raza  municipiului Rădăuţi care să mă sprijine în finanţarea proiectului de creare de noi locuri de joacă pentru copii, lucru care s-a mai făcut şi în trecut şi vreau să se realizeze în primul an de mandat. Copiii rădăuţenilor merită să se bucure de aceste beneficii, nu să-şi rupă hăinuţele şi să se accidenteze în toboganele ruginite şi degradate, semn al dispreţului manifestat de administraţia publică rădăuţeană a ultimilor ani”, a declarat Boliacu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenajarea şi reabilitarea spaţiilor publice, în atenţia candidatului ALDE la Primăria Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenajarea şi reabilitarea spaţiilor publice, în atenţia candidatului ALDE la Primăria Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supa de secărică (de post) Supa de chimen sau secărică este foarte simplă și are o aromă distinctă, inconfundabilă. Se servește cu crutoane de pâine bine rumenite în ulei și mult pătrunjel verde tocat. Este, deopotrivă, un preparat obișnuit și un tratament popular... Citeşte