Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2016 - Anul XXI, nr. 60 (6173)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CJ a recepționat lucrările de închidere a celor șapte gropi de gunoi neconforme din județ

Duminică, 13 Martie 2016 (11:30:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de închidere și ecologizare a celor șapte gropi de gunoi neconforme din județ au fost recepționate de beneficiar, Consiliul Județean. Este vorba de fostele gropi de depozitare a deșeurilor din Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Siret, Gura Humorului, Cîmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei. Din comisia de recepție au făcut parte reprezentanți ai Consiliului Județean, ai primăriilor din zonele respective, ai Inspecției de Stat în Construții, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Agenției de Protecție a Mediului, Gărzii de Mediu, ai Apelor Române și bineînțeles ai proiectantului și constructorului. Vicepreședintele Consiliului Județean, Alexandru Rădulescu, a declarat că lucrările executate de constructor, consorţiul de firme format din SUCT Suceava, Consul ABC Iaşi şi Aglomacha Empresa Constructora, din Spania, respectă întocmai proiectele și reprezintă un exemplu de bună practică. El a arătat că zonele respective au fost redate naturii, iar autoritățile locale le pot exploata economic. "Consider că este un succes pentru că de la niște spații insalubre au devenit spații redate mediului înconjurător pe care primăriile respective peste cinci ani se pot utiliza în scopul dezvoltării. Sunt zone redate în totalitate circuitului natural. Constructorul s-a achitat în totalitate de sarcini și nu au fost obiecții din partea comisiei de recepție. Este incredibil ce s-a realizat. Sunt spații extrem de frumoase și cred că vor deveni extrem de utile", a declarat Rădulescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ a recepționat lucrările de închidere a celor șapte gropi de gunoi neconforme din județ.
 Vizualizări articol: 2391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CJ a recepționat lucrările de închidere a celor șapte gropi de gunoi neconforme din județ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă rapidă cu banane și ciocolată Combinația de gusturi din această tartă este pur și simplu irezistibilă, iar totul este foarte simplu de preparat chiar și pentru începători.Avem nevoie de:Un pachet aluat de foietaj congelat, 6 banane bine coapte, 250 g smântână... Citeşte