Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 dec 2015 - Anul XX, nr. 293 (6105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Pe la case luminate…”, la Colegiul „Alexandru Ioan Cuza”

Vineri, 18 Decembrie 2015 (11:26:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
În preajma fiecărei mari sărbători religioase, elevii Colegiului Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” Suceava scotocesc prin cufărul cu tradiții și obiceiuri, pentru a găsi ”nestemate” uitate, pe care apoi cu grijă le scutură de praful timpului și le aduc în fața colegilor și profesorilor, pentru ca niciodată aceste frânturi de existență românească să nu fie uitate.”Pe la case luminate…” s-a numit serbarea de Crăciun din acest an. Gazdele evenimentului au fost directori Ovidiu Ștefan Arganisciuc, Beatrice Liliana Filipiuc și profesori ai colegiului, care au primit colindul elevilor din grupurile ”Licuricii”, coordonat de prof. Cristina Macovei, ”Vocile Bucovinei” armonizate sub bagheta prof. Tatiana Baciu, ceata de colindători însoțită de prof. preot Cristian Știubianu și Bogdan Hopulele și grupurile de elevi din clasele a XII-a C (prof. Angela Smolnicki) și a XI-a B.Evenimentul a fost un prilej de bucurie pentru elevi, de aducere aminte pentru profesori și de reconfirmare a atașamentului celor prezenți față de valorile tradiționale. Magia Crăciunului i-a cuprins pe toți cei prezenți, indiferent de religie sau etnie, a menţionat consilierul educativ al colegiului, prof. Elena Monica Huțu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Pe la case luminate…”, la Colegiul „Alexandru Ioan Cuza”.
 Vizualizări articol: 1452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Pe la case luminate…”, la Colegiul „Alexandru Ioan Cuza”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă rapidă cu mere ca la cantina studentului (de post) Acest desert simplu, de post, poate fi pregătit atât în formă de tartă și porționată felii, cât și în porții mari, în tăvi standard, tăiată apoi în bucăți de forma și dimensiunea dorită. Se poate pregăti, de... Citeşte