Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 dec 2015 - Anul XX, nr. 289 (6101)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colectă de hrană, medicamente şi pături pentru adăpostul de câini din lunca Sucevei

Luni, 14 Decembrie 2015 (16:08:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Peste 200 de suceveni au răspuns pozitiv invitaţiei Asociaţiei „Casa lui Patrocle” de a participa la acţiunea de colectare de hrană pentru câinii din adăpostul public din lunca Sucevei. Fie că au dat bani, fie că au adus saci cu granule, pături sau medicamente, sucevenii şi-au arătat astfel dragostea faţă de căţeii fără stăpân pentru care fondurile sunt mai mereu insuficiente.„Câinii din adăpostul public al Sucevei au şi ei prietenii lor. E vorba de peste 200 de suceveni care au donat special pentru ei în cadrul acţiunii de colecată organizate duminică, în faţa magazinului Bucovina”, au transmis reprezentanţii Casa lui Patrocle. Aceştia au mai transmis că în doar trei ore, Asociaţia „Casa lui Patrocle” a reuşit să adune peste trei tone şi jumătate de mâncare uscată. Două tone şi 200 de kilograme au fost donate direct, în timp ce 1.350 de kilograme au fost cumpărate imediat după colectă, cu banii strânşi în urna special amenajată, respectiv 2.700 de lei. În afară de hrană uscată, sucevenii iubitori de animale au mai donat peste 100 de conserve cu hrană pentru câini, 50 de kg de paste şi orez, boluri şi castroane, pături, plapume, perne, haine şi medicamente. De remarcat au fost elevii Colegiului Naţional „Petru Rareş” Suceava, care fac parte din Clubul de voluntariat al colegiului, care cu banii adunaţi în urma unei colecte în şcoală au cumpărat 40 de saci de mâncare a câte 10 kg.În adăpostul din lunca Sucevei sunt aproape 1.000 de câini, de la pui de câteva luni până la câini bătrâni şi bolnavi. Adăpostul este suprapopulat, autorizate din punct de vedere sanitar-veterinar sunt doar 108 cuşti, cu o capacitate maximă de 500 de câini.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colectă de hrană, medicamente şi pături pentru adăpostul de câini din lunca Sucevei.
 Vizualizări articol: 1852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Colectă de hrană, medicamente şi pături pentru adăpostul de câini din lunca Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei