Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 dec 2015 - Anul XX, nr. 280 (6092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacolul „Deschide ochii, deschide inima!”

Joi, 3 Decembrie 2015 (15:34:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Spectacolul „Deschide ochii, deschide inima!”, ediţia a X-a, desfăşurat joi, la Iulius Mall Suceava, cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi, a avut menirea de a schimba atitudinea societăţii sucevene faţă de persoanele cu dizabilităţi. Zeci de persoane cu nevoi speciale din tot judeţul au prezentat un spectacol plin de sensibilitate care a reuşit să deschidă inimi, să deschidă ochii celor care poate nu aveau încredere că aceşti oameni speciali pot să cânte, să danseze, să recite poezii, să prezinte obiceiuri de iarnă, dar, în primul rând, să transmită emoţie. Spectacolul a fost prezentat de jurnalista Adriana Dascălu Bulină. De zece ani, este uimitor cum aceste persoane cu dizabilităţi contribuie prin arta lor la creşterea stimei de sine, sunt motivate să se autodepăşească, deşi nu le este deloc uşor. Ei se pregătesc un an întreg pentru acest moment, spectacolul de pe 3 decembrie, iar întrebarea pe care „artiştii” o adresează însoţitorilor imediat ce coboară de pe scenă este: ,,La anul ce facem?”Pe scena special amenajată pentru ei, pentru persoanele cu dizabilităţi transformate în artişti, au evoluat beneficiari de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) şi Locuinţa Maxim Protejată (LMP) Mitocu Dragomirnei, Căsuţele de tip familial de la Mihoveni, Şcheia, Adâncata, Complexul de servicii pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului, CRRN ,,O Noua Viaţă” Siret şi Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret, Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă “Sf. Andrei” Gura Humorului, Şcoala Profesională Specială din Câmpulung Moldovenesc, Clubul de Zi „Împreună”, CRRN Sasca Mică, CRRN Costâna, CRRN Zvoriştea, CRRN Pojorâta, Grădiniţa specială Fălticeni, Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava, CRRN „O Nouă Şansă” Todireşti.Invitaţi speciali în spectacol au fost Andreea Chisăliţă, Andreea Caciur, Marian Dafin şi formaţia Dinamic Grup Suceava. Parteneri: Iulius Mall Suceava, asociaţiile Multicare, Kontrast-E, SEVA, SAVE, AREAS, Dum Spiro Spero, HHC România, Fundaţia ANA, Auchan, Cornelia Procopiuc, Omnitehnic, Hotel Imperium, stafful Sephora, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, Asociaţia părinţilor şi profesorilor de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul „Deschide ochii, deschide inima!”.
 Vizualizări articol: 1675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spectacolul „Deschide ochii, deschide inima!”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tuncilik rapid (de post) Este o versiune rapidă, cu ingredinte semipreparate, a delicioasei salate turcești din legume coapte. Chiar dacă nu avem timp să coacem vinete, ardei și roșii o zi întreagă, ne putem bucura de gustul său cuceritor.Avem nevoie de:3 pachete de... Citeşte