Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 oct 2015 - Anul XX, nr. 233 (6045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colocviul Internaţional de Știinţe ale Limbajului, la USV

Miercuri, 7 Octombrie 2015 (13:45:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
A XIII-a ediţie a Colocviul Internaţional de Știinţe ale Limbajului „Eugeniu Coşeriu” (CISL), organizat de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, în parteneriat cu Universitatea de Stat din Moldova (Chișinău) și Universitatea Naţională „Yurii Fedkovici” din Cernăuţi, va avea loc la Suceava, în perioada 16-18 octombrie 2015. Manifestarea reuneşte trei universităţi-surori, Suceava-Cernăuţi-Chişinău, şi deschide dialogul participanţilor către problematica evoluţiei limbii/limbilor și literaturilor în contextul deja familiar al globalizării. Deschiderea oficială a lucrărilor va avea loc vineri, 16 octombrie, la ora 9.00, cu secţiunea „Eugen Coşeriu- un «Om-Legendă»”, coordonată de prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu, moderată de lector univ. dr. Dorel Fînaru, după care se vor desfăşura conferinţele în plen. După-amiază, între orele 15.00-16.00, în Biblioteca USV sunt programate lansări de carte, apoi două ore şi jumătate sunt rezervate lucrărilor pe secţiuni. Sâmbătă dimineaţă, de la ora 9.00, se desfăşoară conferinţe în plen, urmate de lucrări pe secţiuni până la ora 13.00. De la ora 15.00 până la ora 17.00, în sala de conferinţe a hotelului Imperium, va avea loc masa rotundă cu titlul „Discursul identitar şi «planetarizarea»” , după care lucrările CISL 2015 se vor închide oficial. „Sintagma invită către o abordare pluridisciplinară, multiculturală, plurilingvistică a fenomenelor care ţin de dinamica Limbii/limbilor şi literaturilor. La ediţia din acest an a CISL sunt peste 100 de comunicări ştiinţifice, susţinute de profesori, cercetători şi doctoranzi din Franţa, Marea Britanie, Elveţia, Japonia, Senegal, Maroc, Ucraina, Republica Moldova şi România”, susţin organizatorii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colocviul Internaţional de Știinţe ale Limbajului, la USV.
 Vizualizări articol: 1337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Colocviul Internaţional de Știinţe ale Limbajului, la USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei