Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2015 - Anul XX, nr. 228 (6040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fitness Urban, în Parcul Universităţii „Ştefan cel Mare”

Joi, 1 Octombrie 2015 (16:13:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În Parcul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceavava avea loc vineri, 9 octombrie, de la ora 17:00, acţiunea Fitness Urban, la care accesul este gratuit pentru toată lumea, indiferent de nivelul de pregătire fizică: începător, mediu sau avansat. Antrenamentele specifice de fitness urban, în aer liber, vor fi conduse de Doru Dorobăţ, fondatorul mişcării Fitness Urban în România.

De la Doru Dorobăţ sucevenii vor afla, în mod practic, cum pot avea un stil de viaţă sănătos prin mişcare,motivare şi alimentaţie. Doru Dorobăţ este expert în domeniu şi unul dintre cei mai buni instructori de fitness (antrenamente, mentalitate şi nutriţie) din România. A demonstrat asta de nenumărate ori, muncind şi transformând în bine vieţile a sute de oameni. Programele dezvoltate de el în urma propriei experienţe şi cartea "Schimbare prin Mişcare" se adresează tuturor celor care doresc să includă în stilul lor de viaţă exerciţiile fizice, vor o alimentaţie specifică obiectivelor lor, au mai încercat acest lucru, dar au abandonat după ceva timp, din lipsă de timp ori de motivaţie. 

Pentru a participa şi a avea acces la mai multe detalii, puteţi accesa link-ul evenimentului: https://www.facebook.com/events/1652189271659456/. Sub deviza „Sănătatea este accesibilă şi avem nevoie sărămână accesibilă tuturor”, la evenimentul de pe 9 octombrie este aşteptat un număr cât mai mare de suceveni, de toate vârstele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fitness Urban, în Parcul Universităţii „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1286 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fitness Urban, în Parcul Universităţii „Ştefan cel Mare”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Avem di tăti trimis de
( 1 oct 2015, 22:34:47
Ha, ha, au văzut deștepții din Primărie că au cheltuit bani publici pe niște aparate inutile amplasate în parcul Universității și s-au gândit cum să dreagă busuiocul invitând un bodybuilder care să ne dea ghes să le folosim. Nu cred că se va îmbulzi multă lume să tragă la fiare cu dl Darabăț (și el plătit din bani publici), pentru că sucevenii au, înainte de toate, nevoie de locuri de muncă, drumuri asfaltate, alei pavate, străzi curate, școli înzestrate, venituri decente și multe altele. Vor veni sigur ceva dame de la Primarie și CJ, ceva rude de-ale aleșilor locali și, poate, câtiva studenți fără treabă aflați prin zonă. Cu toate acestea, evenimentul va fi un mare succes, iar mass-media locala va transmite pâna la epuizare imagini cu aleșii locali asudand zâmbitori pe steppere. C-așa-i la noi la Suceava.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei