Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 sep 2015 - Anul XX, nr. 213 (6025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Festivitatea de deschidere a celui de-al 156-lea an şcolar al Colegiului „Ştefan cel Mare”

Luni, 14 Septembrie 2015 (16:52:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Luni, clopoţelul a sunat şi pentru cei 850 de elevi ai Colegiului Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava, acesta anunţând deschiderea celui de-al 156-lea an şcolar din istorie instituţiei. Chiar dacă dorinţa conducerii liceului a fost ca festivitatea să fie făcută „în casă nouă”, adică în sala de sport, din cauza lucrărilor de construcţie nefinalizate, festivitatea a avut loc în sala mare a Casei de Cultură Suceava. Sala a fost arhiplină, cum numai la baluri de boboci mai poţi vedea, fiind prezenţi părinţi, profesori şi elevii celor 28 clase. Buchetele sau coşuleţele de flori nu au lipsit din mâna nici unui şcolar, iar ţinuta şcolară, cu emblema galbenă în piept, a fost purtată de toţi tinerii. Festivitatea a fost marcată de prezenţa lui Cătălin Ioan Nechifor – preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Sinescu – reprezentant al Prefecturii judeţului, Gheorghe Lazăr - inspector general al Inspectoratului Şcolar Suceava, Gabriela Scutaru – inspector adjunct, Tiberiu Brădăţan - consilier local. A vorbit şi Valentin Popa – rectorul Universităţii din Suceava, dar şi edilul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, acesta ajungând spre finalul manifestării, din cauza traficului aglomerat. Întreaga ceremonie a fost moderată de directorul instituţiei – prof. Dan Popescu, care, în debutul festivităţii, a evidenţiat o serie de rezultate obţinute de elevii liceului în anul şcolar 2014-2015 printre care: argintul internaţional la Olimpiada de Lingvistică al Teodorei Solovan, performanţele coralei “Ciprian Porumbescu”, respectiv aur şi argint la Magdeburg, 35 de elevi participanţi la olimpiadele naţionale, un proaspăt absolvent - Goncalo Araujo – admis la Cambridge, absolvenţi admişi primii pe listele unor facultăţi titrate din ţară etc. La rândul lor, oficialităţile invitate au apreciat rezultatele colegiului, au felicitat elevii şi profesorii şi le-au urat celor dintâi succes în noul an şcolar.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivitatea de deschidere a celui de-al 156-lea an şcolar al Colegiului „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 2222 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Festivitatea de deschidere a celui de-al 156-lea an şcolar al Colegiului „Ştefan cel Mare”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei