Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 sep 2015 - Anul XX, nr. 208 (6020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Senatorul Donţu solicită finalizarea de îndată a Legii salarizării unitare

Marţi, 8 Septembrie 2015 (17:26:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Senatorul PSD de Suceava Ovidiu Donţu a solicitat Ministerului Muncii finalizarea de îndată a proiectului de Lege privind salarizarea unitară. Într-o interpelare adresată luni ministrului Muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice, Rovana Plumb, senatorul sucevean precizează că se numără printre acei demnitari ai României care a militat şi încă militează atât pentru restrângerea prerogativelor imunităţii demnitarilor, cât şi pentru întărirea şi garantarea drepturilor cetăţeneşti prin modernizarea urgentă a Legii noastre fundamentale. „Deschid această interpelare cu precizările de mai sus pentru că eu consider că, indiferent de statutul socio-profesional, orice cetăţean român încadrat în muncă trebuie să beneficieze de drepturi şi recompense financiare cel puţin decente, fără a se crea discrepanţe uriaşe, nedreptăţi sau frustrări sociale, urmărindu-se, aşa cum este şi firesc, principiul echităţii sociale”, a spus Donţu, care a adăugat că „aşa cum ştiţi şi dumneavoastră, o mare parte a acestei veri a stat sub semnul discuţiilor şi controverselor asupra ordonanţei privind creşterea salariilor demnitarilor. Pe bună dreptate, aş spune eu, doamnă ministru, acest document a ridicat semne de întrebare în întreaga societate civilă şi accentuat o necesitate care trebuie adusă la îndeplinire. Fac referire aici la noua lege a salarizării unitare, unul dintre cele mai importante demersuri legislative pe care societatea românească îl aşteaptă”. El a spus că adoptarea legii salarizării unitare va avea ca efect majorarea salariilor bugetarilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Donţu solicită finalizarea de îndată a Legii salarizării unitare.
 Vizualizări articol: 1265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senatorul Donţu solicită finalizarea de îndată a Legii salarizării unitare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei