Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 aug 2015 - Anul XX, nr. 183 (5995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Procesiune şi rugăciune pe străzile Sucevei pentru ploaie

Luni, 10 August 2015 (15:34:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Racla cu moaștele Sf. Ioan cel Nou, Icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni, Icoana Mântuitorul Iisus Hristos și Icoana Sf. Ioan au fost purtate duminică seara într-o procesiune pe străzile Sucevei. Peste 1.000 de credincioși, precedaţi de 80 de preoți, în frunte cu ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, au însoţit racla cu sfintele moaşte pe traseul Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou - aşezământul în care funcţionează Căminul de bătrâni şi Grădiniţa „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”, unde s-au rugat bunului Dumnezeu pentru ploaie.În sunet de toacă, preoţi şi mireni, însoţiţi jandarmi, care au asigurat ordinea şi deplasarea pe carosabil, au ieşit cu speranţa că seceta prelungită, care afectează întreaga ţară, se va sfârşi datorită rugăciunilor lor, iar ploaia mult aşteptată va cădea peste câmpurile pârjolite de arşiţă.Procesiunea cu racla purtată de preoţi s-a oprit şi s-a desfăşurat pe dealul pe care se află aşezământul bisericesc, unde preoţii au citit Acatistul „Sf. Ioan cel Nou”, au ţinut slujba agheasmei mici şi au rostit o rugăciune specială pentru ploaie, iar credincioşii s-au închinat şi s-au rugat pentru iertarea păcatelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Procesiune şi rugăciune pe străzile Sucevei pentru ploaie.
 Vizualizări articol: 5171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Procesiune şi rugăciune pe străzile Sucevei pentru ploaie3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Desteptilor trimis de
(10 aug 2015, 17:34:16
Pentru "minte " , nu sa rugat nimeni ? Cand ati furat sistemele de irigatii , nu stiati ce faceti ? Acu rugativa , cu atat ati mai ramas !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clapon umplut cu tocătură Acum un veac și mai bine, Ecaterina S. Comșa se adresa „Matroanelor române", în prefața cărții sale de bucate, reamintindu-le o spusă a lui Edmondo de Amicis - „Soarta multor oameni a atârnat de faptul dacă... Citeşte