Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 aug 2015 - Anul XX, nr. 183 (5995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Festivalul Național al Păstrăvului de la Ciocăneşti

Luni, 10 August 2015 (16:36:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Primăria și Consiliul Local Ciocănești organizează, în zilele de 14-16 august,cea de-a XII-a ediţie a Festivalul Național al Păstrăvului.Programul manifestărilor cuprinde pentru ziua de vineri, 14 august, Turul Suhardului (ora 10.00), Lansarea plutei pe Bistriţa Aurie (ora 14.00), Incursiune în mina turistică Oiţa (ora 16.00), Spectacol de muzică şi poezie cu Andrei Păunescu, Magda Puşcaş, Vasile Mardare, Valentin Moldovan, Mihaela Popescu, Sorin Ursan, Marius Matache, Ştefania Iacob și Sorin Poclitaru (ora 20.00). Sâmbătă, 15 august, festivalul continuă cu Concursul naţional de pescuit (orele 7.00-20.00), Parada lăzilor de zestre şi deschiderea expoziţiei cu lăzi de zestre (ora 14.00) şi Spectacolul folcloric „La zi de sărbătoare” (ora 15.00), care-i are ca invitaţi pe Călin Brăteanu, Valeria Arnăutu, Ovidiu Purdea Someş, ansamblurile folclorice din Botoş, Mălini, Calafindeşti, Cândeşti (Dâmboviţa), Săsciori (Alba), Vinerea (Alba), Satulung (Maramureș), Vatra Dornei, Bardari (Republica Moldova). Sera, în care va avea loc şi concertul trupei Fără Zahăr (ora 20.30), se va încheia cu „Hora plutaşilor” (ora 21.30).Duminică, 16 august, sunt programate manifestările demonstrativ-sportive cu genericul „De la hapuc la oină” (ora 13.00) şi spectacolul artistic (ora 15.00) susţinut de Ansamblul „Bistriţa Aurie” (Ciocăneşti), Miruna și David Țăran, Oana Tomoioagă și Șerban Horj, Ana-Maria Chiloti, Laura - Maria Niculiţă, Laura Erhan, Cristina Gheorghiu, Tatiana Ţintă, Saveta Bogdan, Alexandru Brădăţan, Sonny Flame. Manifestările se vor încheia seara cu un foc de tabără (ora 21.00).
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Național al Păstrăvului de la Ciocăneşti.
 Vizualizări articol: 3670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Festivalul Național al Păstrăvului de la Ciocăneşti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clapon umplut cu tocătură Acum un veac și mai bine, Ecaterina S. Comșa se adresa „Matroanelor române", în prefața cărții sale de bucate, reamintindu-le o spusă a lui Edmondo de Amicis - „Soarta multor oameni a atârnat de faptul dacă... Citeşte