Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iul 2015 - Anul XX, nr. 159 (5971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Festivalul Internaţional de Grafică Satirică şi Literatură Umoristică „Umor... la Gura Humorului”

Luni, 13 Iulie 2015 (15:49:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Festivalul Internaţional de Grafică Satirică şi Literatură Umoristică „Umor... la Gura Humorului”, ediţia a XXV-a, şi-a desemnat la sfârşitul săptămânii trecute câştigătorii. Juriul a stabilit, la secţiunea grafică satirică, acordarea Premiului I - ex aequo - în valoare de 500 de euro, ucraineanului Oleksy Kustovsky şi polonezului Marcin Bondarowicz, premiul al II-lea, în valoare de 300 de euro, i-a revenit lui Georgiou Grigoris din Grecia, iar premiul al III-lea, în valoare de 200 de euro, a ajuns în posesia chinezului Chen Sun. Premiul “George Gavrilean” - ex aequo, în valoare de 200 de euro, le-a fost acordat de juriu polonezului Henryk Cebula şi muntenegreanului Darko Drljevic. În afara premiilor susţinute financiar de organizatori, conform regulamentului festivalului, s-au mai acordat două premii speciale, susţinute financiar de persoane private: Premiul ”Sorin Postolache”, care i-a fost acordat Biancăi Bălășoiu (România), şi Premiul “Viorel Corodescu – COV”, ce i-a fost acordat lui Pamfil Horodnic (România). La secţiunea Literatură umoristică, juriul (preşedinte - Cornel Udrea, Ioan Petru Gârda - membru, Ioan Toderaşcu - membru, Carmen-Veronica Steiciuc - membru, Elvira Romaniuc – secretar juriu) a stabilit următorul clasament: premiului I la epigramă, în valoare de 200 de euro, i-a revenit lui Constantin Tudorache din Ploieşti, iar premiul al II-lea - ex aequo, în valoare de 100 de euro, a fost acordat epigramiştilor Nicolae Bunduri - Braşov şi Valentin David - Orăştie, premiul al III-lea, în valoare de 50 de euro, a revenit epigramiştilor Emil Ianuş din Horodnic şi Vali Slavu din Aninoasa. Juriul de la această secţiune a acordat şi câteva menţiuni: Laurenţiu Ghiţă şi Violetei Urdă din Bucureşti, precum şi lui Eugen Sfichi din Bacău. La secţiunea Poezie, premiul I, în valoare de 200 de euro, i-a fost acordat lui Vasile Vajoga din Iaşi, premiul al II-lea, în valoare de 100 de euro, i-a revenit lui Vasile Larco din Iaşi, premiul al III-lea, în valoare de 50 de euro, i-a fost acordat lui Ananie Gagniuc din Constanţa şi lui Marian George Dobreanu din Târgu Jiu. La secţiunea Poezie, au fost acordate menţiuni neremunerate, care au ajuns la Cătălina Orşivschi din Vama, Gheorghe Gurău din Galaţi şi Nicolae Bunduri din Braşov.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Internaţional de Grafică Satirică şi Literatură Umoristică „Umor... la Gura Humorului”.
 Vizualizări articol: 1210 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul Internaţional de Grafică Satirică şi Literatură Umoristică „Umor... la Gura Humorului”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei