Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iul 2015 - Anul XX, nr. 154 (5966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Preşedintele Republicii Moldova a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Suceava

Marţi, 7 Iulie 2015 (15:31:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nicolae Timofti, preşedintele Republicii Moldova, a fost distins marţi, 7 iulie, titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii «Ştefan cel Mare» din Suceava (USV), la ceremonia de decernare a titlului participând şi Klaus Iohannis, preşedintele României.

La manifestarea găzduită de Auditoriumul „Joseph Schmidt” au luat parte 21 de universităţi de stat din ţară, ÎPS Pimen, ministrul Educaţiei – Sorin Cîmpeanu, fostul ministru de resort - Ecaterina Andronescu, universitari suceveni, directori de deconcentrate din judeţ, politicieni şi personalităţi ale lumii ştiinţifice.

Preşedintelui Republicii Moldoca, Nicolae Timofti, Universitatea „Ştefan cel Mare” îi s-a acordat titlul de Doctor Honoris Causa pentru merite deosebite în promovarea parcursului de integrare europeană a Republicii Moldova, pentru aprofundarea relaţiilor dintre Republica Moldova şi România, precum şi pentru atenţia pe care Domnia Sa o acordă educaţiei şi formării tinerei generaţii.

În cadrul ceremoniei, Valentin Popa, rectorul USV, a menţionat că evenimentul la care participă cei doi omologi reprezintă prima întâlnire oficială a doi şefi de stat într-o universitate românescă. Popa a mai specificat că USV este prima universitate românească vizitată de Nicolae Timofti. Totodată, Klaus Iohannis este la cea dintâi vizită într-o universitate din ţară de când a preluat oficial mandatul de preşedinte. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele Republicii Moldova a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Suceava.
 Vizualizări articol: 2489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Preşedintele Republicii Moldova a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ia mai date-n trimis de
( 7 iul 2015, 18:25:16
Daca Grecia a transmis acest mesaj uniunii ieuropene de ce ieu sa infulec aceasta stire pe neve. De ce sa tot accept, ca pentru "tara", sa tot platesc din banii mei, ca si impozite, niste "oameni de stat" sa-si dea niste diplome, feratanii , "zgardutze" ca sant loiali si dau din coditza misto asa cum vrea johanis, adica tipul tras de lant de alti stapani mai civilizati. Aici vezi lantul trofic , fiecare da limbutze interesate dar pe BANI PUBLICI. În lanţul trofic, specia reprezentată prin indivizii unei verigi trofice superioare se hrăneşte pe seama speciei ai căror indivizi ocupă o verigă inferioară.
1.1  RE: Ia mai date-n trimis de
( 7 iul 2015, 22:18:10
Neagigi, eşti VARZĂ la limba română! Dacă Revoluţia din '89 ţi-a oferit dreptul la liberă opinie şi o dată cu noile tehnologii ai căpătat şi tu un calculator, asta nu înseamnă că te poţi arunca în fel de fel de discuţii publice fără să ai nişte cunoştinţe elementare de limba română. GREŞIT: "ieuropene", "ieu", "sant", "ca si impozite". CORECT: "europene", "eu", "sunt", "ca impozite", iar argoul "neve" îl poţi folosi cu gaşca ta de baieţaşi şi n-are ce căuta într-un comentariu public. SUCCES!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Imam Bayaldi (rețeta lui Bacalbașa) Nu e gospodina in Dobrogea sau in tot intinsul sudic al Romaniei care sa nu stie sa gateasca imam baialdi, adica vinete umplute. Reteta nu-i nicideucm romaneasca, insa imprumutul e atat de vechi, incat de multa vreme am bagat-o in cartile nostre de... Citeşte