Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iun 2015 - Anul XX, nr. 131 (5943)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întârzieri la plata drepturilor salariale câştigate în instanţă de profesorii suceveni

Miercuri, 10 Iunie 2015 (12:24:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Uniunea Judeţeană a Sindicatelor „Pro Educaţia” Suceava, prin preşedintele Traian Pădureţ, atrage atenţia asupra faptului că oamenii şcolii nu vor primi la timp o parte din restanţele salariale cuvenite, drepturi băneşti câştigate de aceştia în instanţă. Liderul sindical a menţionat că, începând cu data de 1 iunie 2015, ar fi trebuit să se facă plata tranșei a III-a aferentă acestui an a datoriilor din sentințele judecătorești, însă acest lucru nu s-a întâmplat.„Guvernanții s-au folosit iarăși de exprimările , cu care ne-au obișnuit, sau <începând cu data de 1 iunie 2015> și au lăsat profesorii din nou în așteptare. După cum se știe, în perioada 4 – 15 a fiecărei luni, în învățămât se face plata salariilor. Conform calculelor făcute trebuiau achitate, pe lângă salarii, și tranșa a III-a din sentințe. Serviciile de secretariat şi contabilitate din școli au transmis, în urma solicitărilor primite, nenumărate situații contabile în ceea ce privește sumele din sentințe. În fiecare lună școlile sunt nevoite să întocmească fel și fel de situații privind sentințele judecătorești”, a transmis Pădureţ.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întârzieri la plata drepturilor salariale câştigate în instanţă de profesorii suceveni.
 Vizualizări articol: 1831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întârzieri la plata drepturilor salariale câştigate în instanţă de profesorii suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si noi trimis de
(10 iun 2015, 12:34:23
Ne vom tine si noi de cuvant, asa cum se tin si ei. Asta inseamna ca, prezenta profesorilor la examenul de bacalaureat va fi in "acelasi trend" cu ce fac guvernantii pentru profesori. Asa ca...atentie, ca ne-a cam ajuns!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Înghețata cu caise a lui Emil Frederic Cine a adus înghețata în Țara Românească? La sfarsitul veacului al XIX-lea, spune Emil Frederic in al sau "Manual practic de cofetarie pentru cofetari si particulari" (1928), "prima inghetata care se facea aici in... Citeşte