Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mai 2015 - Anul XX, nr. 119 (5931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sucevenii care au nevoie urgentă joi de pașaport trebuie să meargă la Botoșani

Marţi, 26 Mai 2015 (12:34:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Sucevenii care au nevoie urgent, joi, de un pașaport simplu temporar trebuie să se adreseze pentru asta Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple al judeţului Botoşani. Biroul de presă al Instituției Prefectului județului Suceava a informat, ieri, printr-un comunicat de presă, că din motive tehnice Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Suceava nu are joi activitate cu publicul pentru preluare imagini și documente în vederea eliberării pașapoartelor simple electronice și a celor temporare. Prefectura recomandă celor care au o situaţie de urgenţă, care nu suportă amânare, respectiv pentru obţinerea paşaportului simplu temporar, să apeleze la serviciul de specialitate din județul vecin. ”E.ON Moldova ne-a informat că joi, 28 mai a.c., în municipiul Suceava, pe strada Petru Rareş nr.70, unde se află sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple se va sista alimentarea cu energie electrică în intervalul orar 8.00-18.30, pentru efectuarea unor lucrări de mentenanţă. În situaţia finalizării lucrărilor de către E.ON Moldova anterior orelor 16.30, activitatea Serviciului de Paşapoarte va fi reluată. În caz contrar, activitatea se reia vineri, 29 mai a.c., orele 08.30”, se mai arată în comunicat.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii care au nevoie urgentă joi de pașaport trebuie să meargă la Botoșani.
 Vizualizări articol: 1862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sucevenii care au nevoie urgentă joi de pașaport trebuie să meargă la Botoșani5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în solzii lui (rețeta unui fost ministru) Rasfoiesc, cu placerea de a descoperi gustul altei epoci, paginile unei carti de Constantin Bacalbasa. Tiparita inainte de razboi - in prima si a doua editie - are un titlu intrigant: "Dictatura gastronomica". Am la indemana ambele editii... Citeşte