Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 apr 2015 - Anul XX, nr. 84 (5896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Lumina de la Ierusalim, adusă de la Bacău la Suceava de preoți și șefii județului

Marţi, 14 Aprilie 2015 (09:07:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Delegația de preoți din cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților care a mers la București pentru a prelua Lumina Sfântă adusă de la Ierusalim a fost așteptată pe aeroportul din Bacău de președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, și prefectul de Suceava, Constantin Harasim. Implicarea conducerii administrative a județului, care are dreptul de a circula în coloană oficială, cu mașini cu girofar, a făcut posibil ca delegația să ajungă la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava în timp record. La ora 23.13, ÎPS Pimen a primit candela cu Lumina de la Ierusalim și a aprins felinarele preoților de la bisericile și mănăstirile din zonele Suceava și Rădăuți, astfel că la miezul nopții credincioșii au luat Lumină adusă de la Mormântul Sfânt.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lumina de la Ierusalim, adusă de la Bacău la Suceava de preoți și șefii județului.
 Vizualizări articol: 2388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Lumina de la Ierusalim, adusă de la Bacău la Suceava de preoți și șefii județului5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In ordinea gradelor, va ordon luati lumina trimis de
(14 apr 2015, 10:01:55
o falsitate mai mare si o fatarnicie care arata indepartarea de credinta.
dar ce? e flacara olimpica, ca sa o atinga doar privilegiatii, recte ghertoii cu functie. adica slujba incepe cu lumina de la miezul noptii dar ei o au la unspe. macar daca faceau un scenariu mai socialist. ma rog, vine cu avionul (daca nu cumva se stinge in avion, mai intrebati, ca nu tot ce vedeti si credeti ca prostii e autentic) si apoi dadeati din mina in mina pina impinzea tara. oamenii erau iesiti toti pe afara si preotul zonei o difuza tot mai departe ca un releu gsm. era parca mai putin caraghios, iar handicapul zonei era unul mai cinstit decit cel al functiei.
mai ales ca la ce lumina a facut infamul pimen in ianuarie, cred ca mai bine functiona treaba in sens invers, adica sa fi luat ierusalimul lumina de la noi. ca in ianuarie la seminar era de unde...
2.   Luati lumina, pina luati foc trimis de
(15 apr 2015, 09:33:19
dupa cum am mai spus-o unui coleg de citire, care intrebase la fel, de unde aveam lumina inainte ca flutur sa se prajeasca pe lampa pentru ea, ideea e simpla ca oul nevopsit al lui Columb: se folosea o pompa de scos intunericul. acum insa, dupa distrugerea postdecembrista a economiei, totul se importa, era normal ca si lumina sa fie de afara. iar ca si la unele importuri, unde cumperi bere originala becks, facuta la coltul strazii si lumina poate fi contrafacuta. intr-un an precedent, nici nu mai conteaza care, dar la insistentele publicului cititor se poate dezvolta subiectul, lumina cu care a coborit in jos alunecind pe o raza fluturul nemernic era de la bricheta lui, lumina originala transformindu-se in fum deasupra Mediteranei. informatie certa, pentru ca flutur mai ia una mica, sluga ilie vasile aude, iar pe ilie cu o partida de table si 3-4 sute de beri il descosi rapid.
asa imi justific aversiunea, fara rost altfel, impotriva acestor nimeni pe gard, ca flutur, ilie si inevitabilul pimen.
iar ca sa continui epopeea colegului de comentariu va spun ca banii prostimii, strinsi cu greu si aruncati cu credinta oarba in buzunarele black-hole ale lui pimen merg si la protejatii civili ai acestuia pentru nevoi primare: case in lisaura, dorohoi, ipotesti, haine de blana (colega de securitate a lui pimen) sau casa de vacanta a acesteia din urma.
cei mai multi nu sint din contributii minore, aia sint asa de tigari pe prispa, grosul il formeaza spalarea printr-un alt mare bun-de-spinzurat, anume latul lungu.
dar asta intr-un episod viitor...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei