Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 apr 2015 - Anul XX, nr. 82 (5894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Câştigătoarea campaniei „Iepuraşul te înnoieşte de Paşte” de la Shopping City Suceava

Joi, 9 Aprilie 2015 (15:40:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O suceveancă a câştigat mare premiu, o bucătărie complet mobilată de Mobexpert, în cadrul Campaniei „Iepuraşul te înnoieşte de Paşte”, organizată de Shopping City Suceava. Antonia Caliniuc, în vârstă de 41 de ani, a participat la tombolă cu un bon de cumpărături în valoare de 177 de lei, din hipermarketul Carrefour. Aceasta se va bucura de o bucătărie nouă şi modernă, complet mobilată de Mobexpert. În pragul sărbătorilor pascale, la Shopping City Suceava iepuraşul a înnoit cei mai fideli clienţi, oferindu-le şansa de a câştiga 1.600 de premii instant şi marele premiu.Zilnic, clienţii au descoperit pe taloanele răzuibile zeci de electrocasnice, constând în cafetiere, blendere şi prăjitoare de pâine, oferite de magazinul Electrotop, precum şi fierbătoare, cozonaci proaspeţi şi iepuraşi de ciocolată Carrefour, pentru o masă festivă delicioasă. Curăţenia generală înainte de sărbători este mai uşoară pentru cei care au descoperit pe taloanele răzuibile unul dintre abonamentele lunare oferite de curăţătoria şi spălătoria Crizantema din incinta Shopping City Suceava. Shopping City Suceava nu i-a uitat nici pe cei mici, care joi şi vineri sunt aşteptaţi împreună cu părinţii şi bunicii într-un decor special amenajat, să picteze cele mai frumoase ouă gigant din oraş şi să se fotografieze cu iepuraşul care a poposit la Shopping City Suceava pentru a se distra alături de cei mai cuminţi dintre ei. Magazinele din Shopping City Suceava vă aşteaptă cu noile colecţii de primăvară-vară şi cu o gamă variată de produse cu care să vă umpleţi coşul de Paşte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câştigătoarea campaniei „Iepuraşul te înnoieşte de Paşte” de la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Câştigătoarea campaniei „Iepuraşul te înnoieşte de Paşte” de la Shopping City Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cozonaci (rețetă din 1865) Miercurea exista obiceiul de a se aduna pe un deal flacaii din sat. Ei striga tot ce au aflat de-a lungul anului despre vecinii lor. In felul acesta, secretele crezute bine ascunse se dezvaluie, iar functia moralizatoare a comunitatii este bine pusa... Citeşte