Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 apr 2015 - Anul XX, nr. 75 (5887)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cinci autobuze noi pentru TPL

Miercuri, 1 Aprilie 2015 (12:57:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Municipalitatea suceveană a demarat deja procedurile de achiziţie a cinci autobuze noi, de capacitate mică, cu care va completa parcul auto al societăţii de transport public local.„La TPL sunt 10 microbuze vechi, cumpărate în anii 2000, din care mare parte nici nu mai sunt funcţionale. De aceea, pentru început, vrem să cumpărăm aceste cinci autobuze noi, pentru a asigura cursele necesare pe câteva trasee neprofitabile, dar care trebuie asigurate, fiind vorba de un serviciu public”, a anunţat primarul Sucevei, Ion Lungu.Pentru achiziţia celor cinci autobuze, în bugetul local pentru 2015 a fost prinsă suma de un milion de lei, dar, la licitaţie, costurile ar putea scădea semnificativ.Edilul sucevean spune că aceasta este prima etapă de reînnoire a parcului auto a societăţii de transport public în comun din municipiul reşedinţă de judeţ, pentru că, în curând, Primăria Suceava va beneficia din partea Elveţiei de o finanţare gratuită de 200.000 de franci elveţieni, cu care va întocmi studiul necesar pentru obţinerea a 40 de autobuze electrice, din fonduri europene.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci autobuze noi pentru TPL.
 Vizualizări articol: 1686 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci autobuze noi pentru TPL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de primavară, cu păpădie, arpagic şi tarhon Salata de primavara cu laptuci! Iata o reteta aparent simpla, cunoscuta de toata lumea. Ce-am mai putea inova? Si totusi, exista solutii...Ai trebuinta de: o salata verde (laptuca), 250g de branza (se poate si branza tofu, pentru cei care tin... Citeşte