Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mar 2015 - Anul XX, nr. 66 (5878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CJ contractează lucrările de reparaţii generale şi de renovare a subsolului

Duminică, 22 Martie 2015 (10:59:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Holul subsolului Consiliului Judeţean va intra în reparaţii curente şi renovări. Lucrările vor costa în jur de 55.000 de lei fără TVA şi vor fi suportate din bugetul propriu al instituţiei judeţene. Vor fi executate zugrăveli, reparaţii tencuieli, vopsit uşi, înlocuire uşi existente cu uşi antifoc agrementate tehnic, lăcuire uşi. Consiliul Judeţean va folosi procedura de achiziţie directă pentru contractarea lucrărilor de reparaţii generale şi de renovare a subsolului. Potrivit anunţului postat pe site-ul instituţiei, firmele pot depuse ofertele până vineri, 27 martie, ora 12. Oferta va fi depusă în plic închis. Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut, dar din oferta prezentată trebuie să reiasă îndeplinirea tuturor condiţiilor impuse prin caietul de sarcini. În calculul ofertei de preţ operatorul economic va include toate costurile legate de transportul auto, activităţi de manipulare prin purtare directă, încărcare-descărcare, pentru toate activităţile implicate. Termenul de realizare a lucrărilor este de 20 de zile calendaristice de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. În subsolul Consiliului Judeţean este depozitată arhiva instituţiei, dar acolo funcţionează şi câteva birouri ale aparatului de specialitate. Trebuie spus că instituţia judeţeană caută şi o firmă care să se ocupe de îndosarierea şi legarea documentelor pe care le emite. Pentru acest serviciu este alocată suma de 36.000 de lei, fără TVA. Operatorii economici pot depune oferte la sediul Consiliului Judeţean până joi, 26 martie, ora 12.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ contractează lucrările de reparaţii generale şi de renovare a subsolului.
 Vizualizări articol: 1395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CJ contractează lucrările de reparaţii generale şi de renovare a subsolului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocănița Sfintei Vineri Între multe restricții care vin din cutumele satului românesc se află și aceasta: în zilele de vineri nu se coase, nu se țese, nu se toarce, nici măcar nu se albesc cămășile, pentru că altminteri mare supărare va avea Sfânta... Citeşte