Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mar 2015 - Anul XX, nr. 61 (5873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresiuni petrecute duminică seară, la Cajvana şi Vereşti

Luni, 16 Martie 2015 (11:40:24)
O patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Cajvana, aflată duminică seară în executarea atribuţiilor de serviciu, s-a sesizat despre faptul că în incinta unui magazin a avut loc o altercație între două persoane din localitate, iar agresorul este plecat de la fața locului. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 29 de ani a fost lovit de un consătean de 37 de ani, mai întâi în incinta unui bar și apoi în incinta magazinului.Pe timpul cercetărilor, polițiștii au fost sesizați de un alt tânăr, de 26 de ani, despre faptul că și el a fost agresat de bărbatul de 37 de ani.Cele două victime au fost transportate cu ambulanța la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. „În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.În aceeaşi seară, în jurul orei 22.05, agenţii Postului de poliţie Vereşti au fost sesizaţi de un tânăr de 25 ani, din localitate, despre faptul că doi localnici de 31 ani şi 20 ani l-au agresat fizic. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 22.00, apelantul se afla în zona unui bar din satul Corocăieşti, moment în care s-a întâlnit cu cei doi agresori, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, l-au lovit cu pumnii. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, ce va fi soluţionat procedural, mai precizează poliţiştii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agresiuni petrecute duminică seară, la Cajvana şi Vereşti.
 Vizualizări articol: 3380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agresiuni petrecute duminică seară, la Cajvana şi Vereşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Adevarul doare si nu este spus... trimis de
(16 mar 2015, 20:42:20
politia Cajvanei fiind sesizata a ajuns la magazin-(al doilea loc al altercatiei) si nu au reusit sa stapaneasca agresorul periculos care batuse crunt 2 indivizi eventual lovind si imbrancind pe toti copiii ce ai taiau calea prin magazin,lovise si un baiat cu handicap locomotor chiar,agresorul violator cu multiple antecendente penale "scapa" miraculos,de ce nu s-a folosit armamentul din dotare pentru un astfel de individ periculos in societate care era arhicunoscut pentru ispravile sale??????tanarul de 29 ani e in stare grava la spital Iasi deoarece a fost refuzat de medicii din Suceava ( ai atarna un ochi pe fata..........),scene horor domnilor politisti incompetenti ! cam asta se povesteste prin Cajvana.
2.   Incompetenta, frica , teroare trimis de
(26 mar 2015, 16:48:21
Am asistat in seara de 15.03.2015 la un episod trist, o persoana cu multiple antecedente penale, care cu cateva luni inainte a violat o minora, fapta relatata si in monitorul de suceava , a agresat 4 persoane fara sa fie provocat, doar pur si simplu ca poate. Am asistat la incompetenta si frica organelor de politie . Agresorul nici macar nu a fost arestat in seara aceea a fost lasat de politie s aplece acasa. politia practic a privit cum agresorul l-a snopit in bataie pe un tanar de 29 de ani, iar la un altul de 26 , i-a provocat leziuni grave , lovindu-l cu pumnul in ochi, a lovit chiar si o persoana cu handicap locomotor. totul a fost filmat pe camerele d esupraveghere, dar... probabil aveau eroare exact in momentul ala. Siguranta si incredere>Politia Romana. Politia Orasului Cajvana.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei